To je to što me zanima!

Srpski mediji: Miša Grof je iskeširao 400.000 eura za svadbu Nikoline i Vidoja

Na svadbu je došlo 70 gostiju i svima su plaćeni put i smještaj. Privatni avion je letio iz Beograda u Monte Carlo, a zatim su ih limuzine prevezle do hotela, troškove od 400.000 eura je podmirio Miša Grof
Vidi originalni članak

Iz srpskih medija ne prestaju stizati nove informacije o odnosu Nikoline Ristović ex Pišek (46) i njenog svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miša Grof je bio presretan kad se njegov sin Vidoje ženio Nikolinom i upravo je on platio trodnevnu glamuroznu svadbu u Monte Carlu. Na svadbu je došlo 70 gostiju i svima su plaćeni put i smještaj. Privatni avion je vozio iz Beograda u Monte Carlo, a zatim su ih limuzine prevezle do hotela. Ukupan trošak je iznosio oko 400.000 eura, a račune je podmirio Miša Grof, piše srpski Blic

Vidoje i Nikolina su se upoznali u Dubrovniku, a zatim su se ponovno sreli u Beogradu, gdje je Nikolina nekada boravila zbog posla. Vidoje se odmah zaljubio u Nikolinu, ali je malo potrajalo dok se i ona zaljubila. Nikolina je jednom ispričala kako ju je obasipao poklonima dok ju nije osvojio. 

 Svoju vezu potvrdili su 2012. godine. Nedugo nakon toga Vidoje ju je zaprosio u beogradskom restoranu s prstenom od bijelog zlata vrijednom 15.000 eura. Raskošno vjenčanje je bilo u Monte Carlu 3. rujna 2013. godine u Monte Carlu, gdje su pozvali 70 svojih najbližih prijatelja i članova obitelji. Nikolina je nosila vjenčanicu s potpisom dizajnerice Monique Lhuillier, što je za nju bilo 'nešto novo', ali i 'nešto plavo' jer je haljina imala plave detalje. Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantne naušnice Vidojeve majke, koje su bile 'nešto staro'.

Godinu dana kasnije Nikolina je rodila njihovu kćer Unu Sofiju.

BORBA ZA NASLJEDSTVO Evo što će biti s umjetninama koje je skupljao Vidoje Ristović

Nikolina i Vidoje kasnije su napravili identične tetovaže, istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. kolovoza 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ledeni vjetar 28.06.2022.

    Iskreno,meni je žao Pišekice.Sada se treba vratiti u stvarnost i zaboraviti na luksuz.Ali snaći će se već ona.....

  • uhljebicar 28.06.2022.

    Na svadbi je bila i Vlatka Pokos🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 28.06.2022.

    Lako ja bato bilo zaradivat miliona kad si krao po slavoniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare