To je to što me zanima!

Mišković demantirao vezu: Ninu Badrić ni ne poznajem

Sin srpskog milijardera Miroslava Miškovića se ogradio od nagađanja da je u vezi s hrvatskom pjevačicom. Poručio je da se nikad nisu ni sreli
Vidi originalni članak

Nakon što je Nina Badrić (37) objavila da se razvodi od Bernarda Krasnića (29), krenule su priče da je “krivac” Marko Mišković (28), sin vlasnika Delta Holdinga. Navodilo se da je pjevačica upoznala Miškovića proteklog ljeta, da su zajedno krstarili te da je ona bila u njegovoj obiteljskoj rezidenciji u srpskoj metropoli. Nina je demantirala da je razlog rastave drugi muškarac, a sada su javno negodovali i Krasnić i Mišković.
- To je laž. Brak se raspao zbog neslaganja karaktera - reagirao je Krasnić, s kojim je Nina bila devet godina u vezi, od čega su tri proveli u braku.
- Mišković ne poznaje glazbenicu Ninu Badrić, niti su se ikada sreli.  Insinuacijom o navodnoj vezi spomenutima je nanesena velika šteta - kažu iz Miškovićeve PR agencije. Nina je nedavno pjevala na privatnoj zabavi u restoranu Cantina de Frida u centru Beograda za radnike srpske podružnice Tvornice duhana Rovinj. Tada se šuškalo da je Marko bio u njezinu društvu, ali Nina je sve demantirala.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • trešnja 29.10.2009.

    Ja samo ne znam zašto bi mi trebali biti obavještavani o tome zašto se netko razveo i tko će biti slijedeći-a???

  • lalaxy 29.10.2009.

    ipak sto je najbolje od svega da je jedanput tip demantirao vezu i po meni je pravi frajer...a ne da je njega bas briga, njemu zenka jedna manje, vise,,,a ti se zenka bori s natpisima

  • arwenn 29.10.2009.

    Nikad nitko nije kriv dok se ne dokaže suprotno!Zato....vrijeme će pokazati tko je s kim i gdje :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare