To je to što me zanima!

'Misli čovjek da je zaglavio već 19 godina': Suprug Marijane Mikulić čestitao krivu godišnjicu

Josip se malo zbunio pa je umjesto osamnaeste čestitao supruzi devetnaestu godišnjicu braka, a naša glumica se s time našalila
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (41) i njezin suprug Josip slave 18. godišnjicu braka. Marijana se na Instagramu pohvalila kako ju je suprug iznenadio čestitkom, jedino je promašio godinu godišnjice, ali nije mu zamjerila.

JOSIP IDE U BERLIN Marijana Mikulić razdvaja se od supruga na godinu dana: 'Brine se za mene, ali preživjet ćemo'

- Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo' točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio - napisala je u objavi.

- Tek smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud, mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni. P.S. Dobila sam i cvijeće i poklon, ove godine se baš zadao. Možda da produlji auslenderski život - našalila se u opisu objave, koja uključuje njihovu fotografiju iz mlađih dana i njegov status u kojem je čestitao 19. godišnjicu.

- Preživio sam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju, ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica - napisao je njezin suprug Josip, koji se malo zabunio.

PONOVNO NA OKUPU Marijana Mikulić sija od sreće: 'Nakon 20 dana stiže mi muž'

Inače, on već neko vrijeme boravi u Berlinu u Njemačkoj, gdje će provesti godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt.

 - Dobro je ljudi. Nije to kao nekad kad su muževi išli, a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana. Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači - poručila je Marijana prije nego je suprug otišao zabrinutim obožavateljima.

IZAZOVI MAJČINSTVA Marijana Mikulić: Nekad pucam po šavovima. Ne hvalim se time

Inače, glumica i njezin suprug profesor te pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu vjenčali su se 2005. godine. Zajedno imaju trojicu sinova - Ivana, Andriju i Jakova.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DRAŽENOM ZEČIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ŠTEF75 29.09.2023.

    goni se dosado vražja !!!

  • LOL LOL 25.09.2023.

    Ova iskače iz paštete. Mora da u vašoj redakciji ima super frendicu haha

  • zvokolino 25.09.2023.

    koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare