To je to što me zanima!

Mišo je dobio Porin za životno djelo: Bolje ikad nego nikad!

U Opatiji je u sklopu Porina organizirano druženje i s ostalim dobitnicima nagrade za životno djelo - grupom Time s Dadom Topićem, te Stjepanom Mihaljincem...
Vidi originalni članak

Osim nagrade Porin za životno djelo, legenda hrvatske estrade Mišo Kovač iz Opatije je sa sobom ponio i dvije ploče - zlatnu i dijamantnu. 

- Ja sam rekorder diskografije! Prodao sam 20 milijuna snimaka. Ovaj Porin je stigao sad, ali bolje ikad, nego nikad! Sad sam dobio i dijamantnu ploču, što je prva takva u Hrvatskoj - rekao je Mišo.

U Opatiji je u sklopu Porina organizirano druženje i s ostalim dobitnicima nagrade za životno djelo - grupom Time s Dadom Topićem, te skladateljem, dirigentom, pijanistom i aranžerom Stjepanom Mihaljincem. On je napisao većinu Mišinih pjesama.

- Koncerte više neću imati. Sada je vrijeme za neke nove i mlade glazbenike. Neka snimaju i stvaraju svoje fanove – rekao je Mišo.

U svojoj karijeri, kaže, ne bi ništa mijenjao

Idi na 24sata

Komentari 31

  • japanokinez 05.05.2012.

    Trbalo bi uvesti Porin za estradnu pljačku. Tomson, Mišo, Nina, Žanko, Žak, ma da ih ne nabrajam, a posebno me dojmio Adolf Topić zvani Dado, čuj druženje s njim. Stvarno ne znam kome je do druženja s Adolfom.

  • modesty blaise 05.05.2012.

    Može dobiti samo Porin za revanje i za plaćeno domoljublje!....stara pijančina i budaletina...pa taj falša čim zine ...pjesme su mu neslušljive ! bi mu ja dala nogu u gujicu a ne Porina...pljuc! BIO I OSTAO SIROVINA !!!

  • mimi2 05.05.2012.

    Mišo ima takav sluh da pjeva pored pjesme, ali očito to ljudi vole. Večeras će biti super ekipa na dodjeli Porina. Bare i Mišo zajedno... Da sam na mjestu organizatora umirala bih od straha što će koji izvaliti na pozornici i kako će se ponašati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare