To je to što me zanima!

Mišo je izašao iz bolnice, Božić će provesti sa suprugom Lidijom

Nakon devet dana u splitskoj bolnici, glazbena legenda će provesti blagdane sa suprugom Lidijom u njihovom domu u Strožancu
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač Mišo Kovač (80) je prebolio koronavirus i danas je otpušten iz bolnice na Firulama, piše Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon devet dana provedenih u splitskoj bolnici, Mišo će ipak dočekati Božić u stanu u Strožancu, u društvu supruge Lidije. 

Podsjećamo, Mišo je prošli tjedan ponovno završio u bolnici nakon što je 14. prosinca tijekom dana otpušten iz nje. Skočila mu je temperatura, a imao je problema i s razinom kisika zbog koronavirusa.

TREĆI NASTAVAK DOKUMENTARCA Mišo o natjecanju sa Slabincem: 'Pobijedio sam na 23 koncerta i od tada više nismo progovorili'

Neko vrijeme je primao kisik, no nakon što je ponovno počeo samostalno disati zadržali su ga u bolnici još tjedan dana zbog sigurnosti.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Jabuka44 25.12.2021.

    Miso, sretan Božic tebi i tvojoj obitelji!

  • ml1982 25.12.2021.

    Dosadni ste već s njim. Baš mi je svejedno za njega. Umišljeni lik, živi na nekoj staroj slavi. Hitove su mu pisali drugi, a ne on. A zadnji hit je imao prije 35 godina.

  • Apsurdistanska mafija 25.12.2021.

    Mišo legendo Hrvatska ! Tebe i Thompsona poštujem najviše i postoji samo jedan razlog. Eto nisi kao oni što su kući pjevali i otišli "pevati " !

Komentiraj...
Vidi sve komentare