To je to što me zanima!

Mišo: Kurve su nekad bile kod Centrala, a sad su na televiziji

U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju. Nitko ne radi nego svi pjevaju i ženske se skidaju. Kurve su nekad bile kod hotela Central, a sad su na televiziji, rekao je Mišo
Vidi originalni članak

Mišo Kovač ima novu pjesmu 'Takav sam rođen'. 

- Pjesma je super, ali neće biti super dok nam oni to ne potvrde - rekao je Mišo u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, obraćajući se svojoj publici, kazavši da priprema album i da su tri nove pjesme već snimljene. 

- Svi koji su nekad radili sa mnom su mrtvi, pa sam se morao odlučiti za nekog mlađeg, da ga ta ploča stvori - poručio je Mišo, koji je za svog suradnika odabrao Branimira Mihaljevića. 

- Htio sam snimiti nešto drugačije od onog što sam do sad radio. Osjeti se da je mali Mihaljević talentiran, ali danas je lakše snimiti CD nego CT mozga. To je greška i vas novinara, jer morate biti kritičari. Trebali bi reći jednostavno ti nisi za pjevanje nego idi raditi u Keruma ili Konzum - rekao je Mišo.

- U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju. Nitko ne radi nego svi pjevaju i ženske se skidaju. Kurve su nekad bile kod Centrala hotela, a sad su na televiziji. Svako selo u Slavoniji ima tamburice, svako selo u Dalmaciji ima klapu. Ja snimam ploču za one posebne ljude koji su moji - poručio je Mišo koji i u novoj pjesmi pjeva o poznatim motivima. 

 - To je život Dalmacije. To je moj život, ali i život svih ljudi u Dalmaciji. Ja više volim Hrvatsku nego Ameriku -  poručila je legenda.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Cukrena 07.04.2016.

    Svi pjevaju al ti si otpiva svoje i pomiri se s tim..

  • Prva Proleterska 07.04.2016.

    Mišo , zaboravio si na Sabor !

  • 07.04.2016.

    miso je legenda a njegova kcer je jedna od rijetkih na nasoj estradi koja je pristojno odjevena. svaka vam cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare