To je to što me zanima!

Mišo oduševio splitsku Arenu: 'Da nema vas, ne bi bilo mene'

Većina obožavatelja u Areni nije se još ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi su oni zajedno s njim pjevali u sav glas...
Vidi originalni članak

'Poljubi zemlju po kojoj hodaš' pjesma je kojom je legendarni Mate Mišo Kovač (77) započeo koncert u prepunoj splitskoj Spaladium Areni. Na opće oduševljenje publike, pjevač je još jednom dokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih izvođača zabavne glazbe. Otpjevavši uvodnu pjesmu, obratio se publici koja je pritom glasno skandirala 'Mišo, Mišo, Mišo'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala vam svima što ste došli. Da nema vas, ne bi bilo ni mene - rekao je Mišo ganutoj publici koja ga je potom nagradila velikim pljeskom koji se zaorio Arenom.

'Ti si pjesma moje duše, 'Svi pjevaju, ja ne čujem' i 'Ako me ostaviš' samo su neki od legendarnih hitova pjevača kojima je publiku još jednom bacio na koljena. Miši su se na pozornici pridružili i gosti iznenađenja, njegova kći Ivana (41), klapa Rišpet, Alen Nižetić (46) i Joško Čagalj Jole (46).

Većina obožavatelja u Areni još se nije ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi oni pjevali su u glas, dok su se na licima starijih obožavateljica čak mogle vidjeti i suze.

Do bine su bile mnoge domaće zvijezde, kao što su bivši košarkaš Dino (51) i njegova supruga Viktorija (41) Rađa i splitski kantautor Pero Kozomara (54).

'VELIK SI ČOVJEK' Novcem od ulaznica: Mate Mišo Kovač bolnici kupio defibrilator

Koncert glazbene legende završio je u potpunom deliriju kada su zapucale bakljade, a osiguranje se diglo na noge. Stotine obožavatelja koji nisu uspjeli kupiti kartu za Mišin koncert, navodno su svejedno uporno stajali ispred Spaladium Arene.

Od prodanih ulaznica, Mišo je novac donirao za kupnju novog i i naprednog defibrilatora splitskom KBC-u, inače vrijednog više od sto tisuća kuna. Defibrilator će pomagati teško bolesnim pacijentima koji su upućeni na hospitalizaciju i među njima je više od polovice onih sa srčanim smetnjama.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 24.12.2018.

    Publika pjeva jer Mišo više ni govorit ne može. Baš sam neki dan gledala intervju s njim uoči koncerta. Teško govori, a kud da može pjevati.

  • kontramrakukontrasili 23.12.2018.

    Znam da nije bila samo mojaaa,možda sam u snu dubokuu,opet živi stotinama boja,Dalmacija u mom okuu,meni je ovo najjača pisma koja ima veze s Dalmacijom,a konkurencija ne da je jaka,nego prejaka.

  • Papatest 23.12.2018.

    Return of the mummy

Komentiraj...
Vidi sve komentare