Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
135 komentara

Mišo oduševio splitsku Arenu: 'Da nema vas, ne bi bilo mene'

Većina obožavatelja u Areni nije se još ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi su oni zajedno s njim pjevali u sav glas...

135 komentara

'Poljubi zemlju po kojoj hodaš' pjesma je kojom je legendarni Mate Mišo Kovač (77) započeo koncert u prepunoj splitskoj Spaladium Areni. Na opće oduševljenje publike, pjevač je još jednom dokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih izvođača zabavne glazbe. Otpjevavši uvodnu pjesmu, obratio se publici koja je pritom glasno skandirala 'Mišo, Mišo, Mišo'.

- Hvala vam svima što ste došli. Da nema vas, ne bi bilo ni mene - rekao je Mišo ganutoj publici koja ga je potom nagradila velikim pljeskom koji se zaorio Arenom.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Ti si pjesma moje duše, 'Svi pjevaju, ja ne čujem' i 'Ako me ostaviš' samo su neki od legendarnih hitova pjevača kojima je publiku još jednom bacio na koljena. Miši su se na pozornici pridružili i gosti iznenađenja, njegova kći Ivana (41), klapa Rišpet, Alen Nižetić (46) i Joško Čagalj Jole (46).

Većina obožavatelja u Areni još se nije ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi oni pjevali su u glas, dok su se na licima starijih obožavateljica čak mogle vidjeti i suze.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Do bine su bile mnoge domaće zvijezde, kao što su bivši košarkaš Dino (51) i njegova supruga Viktorija (41) Rađa i splitski kantautor Pero Kozomara (54).

'VELIK SI ČOVJEK' Novcem od ulaznica: Mate Mišo Kovač bolnici kupio defibrilator

Koncert glazbene legende završio je u potpunom deliriju kada su zapucale bakljade, a osiguranje se diglo na noge. Stotine obožavatelja koji nisu uspjeli kupiti kartu za Mišin koncert, navodno su svejedno uporno stajali ispred Spaladium Arene.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Od prodanih ulaznica, Mišo je novac donirao za kupnju novog i i naprednog defibrilatora splitskom KBC-u, inače vrijednog više od sto tisuća kuna. Defibrilator će pomagati teško bolesnim pacijentima koji su upućeni na hospitalizaciju i među njima je više od polovice onih sa srčanim smetnjama.

Naši partneri pišu
Message