Obavijesti

Show

Komentari 135

Mišo oduševio splitsku Arenu: 'Da nema vas, ne bi bilo mene'

Mišo oduševio splitsku Arenu: 'Da nema vas, ne bi bilo mene'
16

Većina obožavatelja u Areni nije se još ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi su oni zajedno s njim pjevali u sav glas...

VIDEO

'Poljubi zemlju po kojoj hodaš' pjesma je kojom je legendarni Mate Mišo Kovač (77) započeo koncert u prepunoj splitskoj Spaladium Areni. Na opće oduševljenje publike, pjevač je još jednom dokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih izvođača zabavne glazbe. Otpjevavši uvodnu pjesmu, obratio se publici koja je pritom glasno skandirala 'Mišo, Mišo, Mišo'.

Pokretanje videa...

02:03

- Hvala vam svima što ste došli. Da nema vas, ne bi bilo ni mene - rekao je Mišo ganutoj publici koja ga je potom nagradila velikim pljeskom koji se zaorio Arenom.

'Ti si pjesma moje duše, 'Svi pjevaju, ja ne čujem' i 'Ako me ostaviš' samo su neki od legendarnih hitova pjevača kojima je publiku još jednom bacio na koljena. Miši su se na pozornici pridružili i gosti iznenađenja, njegova kći Ivana (41), klapa Rišpet, Alen Nižetić (46) i Joško Čagalj Jole (46).

Većina obožavatelja u Areni još se nije ni rodila, a Mišo je već generaciji njihovih baka, djedova i roditelja prodao 40 milijuna ploča. Svi oni pjevali su u glas, dok su se na licima starijih obožavateljica čak mogle vidjeti i suze.

Do bine su bile mnoge domaće zvijezde, kao što su bivši košarkaš Dino (51) i njegova supruga Viktorija (41) Rađa i splitski kantautor Pero Kozomara (54).

Novcem od ulaznica: Mate Mišo Kovač bolnici kupio defibrilator
Novcem od ulaznica: Mate Mišo Kovač bolnici kupio defibrilator

Koncert glazbene legende završio je u potpunom deliriju kada su zapucale bakljade, a osiguranje se diglo na noge. Stotine obožavatelja koji nisu uspjeli kupiti kartu za Mišin koncert, navodno su svejedno uporno stajali ispred Spaladium Arene.

Od prodanih ulaznica, Mišo je novac donirao za kupnju novog i i naprednog defibrilatora splitskom KBC-u, inače vrijednog više od sto tisuća kuna. Defibrilator će pomagati teško bolesnim pacijentima koji su upućeni na hospitalizaciju i među njima je više od polovice onih sa srčanim smetnjama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu