To je to što me zanima!

Mišo sprema spektakl u Splitu, Lino Červar pozvao sve na koncert: 'Dođimo mu reći hvala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Miši će se na pozornici, na kojoj će otpjevati svoje hitove iz karijere dugačke više od pola stoljeća, pridružiti brojni prijatelji glazbenici, a samoj legendi bit će to prvi veliki koncert nakon zagrebačke Arene
Vidi originalni članak

U tijeku je prodaja ulaznica za koncertni spektakl 'Samo nas nebo rastavit može!' na Starom placu u Splitu gdje će se 5. lipnja na pozornici Mati Miši Kovaču (80) pridružiti brojni prijatelji glazbenici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lino Červar (71), hrvatski rukometni trener i bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, pridružio se mnogim javnim licima te pozvao na koncert Miše u Splitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mišo Kovač Official (@misokovacofficial)

- Mišo Kovač šalje nam jednu poruku, poruku, životnu poruku, a život je dugo putovanje. Nažalost za nekoga kratko! Da bi dugo i bolje živjeli on šalje sljedeću poruku, njegove pjesmu šalju poruku da nikada ne smiju utihnuti nada i vjera, jer se gubi energija, a ona nam je potrebna za dugo životno putovanje. Zato je Mišo veliki i zato dođimo u Split 5.6 i još jednom mu recimo skromno i povijesno 'Hvala Mišo' - rekao je u najavi koncerta Lino.

POGLEDAJTE PRIČU FRIZERA I GLAZBENIKA POTEPUHA:

I TAKO VEĆ STOTINJAK GODINA Poznati Šibenčani otkrivaju: Evo zašto je naš grad za Dinamo... I što se promijenilo nakon rata

- A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni' - rekao je Mišo za Dnevnik Nove TV.

Legendi će ovaj koncert biti prvi veliki koncert nakon zagrebačke Arene u listopadu 2019. i prvi koncert u Splitu od Spaladium Arene u prosincu 2018. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 20.05.2022.

    E svaka ti čast legendo naša rukometna 😉👍❤️🥰

  • Nameless 20.05.2022.

    Jadni mi kada ode zauvijek jednog dana... 2 tjedna će biti bombardiranje, 100+ članaka garant!

  • Ain Stein_535 19.05.2022.

    Miso je legenda, sta ce tu Lino , da svira k.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare