To je to što me zanima!

Mistera zavodnika ukrotila aktualna Miss, Ivana Vasilj

Šuškalo se da je Mister Hrvatske u vezi s Majom Lenom Lopatny (18). U to je vrijeme ona već bila u vezi s Bruninim najboljim prijateljem Alenom
Vidi originalni članak

Aktualna Miss Hrvatske Ivana Vasilj (21) nekoliko dana prije Uskrsa provela je u Zagrebu. Priča se da je razlog njezina posjeta Mister Hrvatske Bruno Orešković (22). Po gradskim se kuloarima nagađa da su Bruno i Ivana mjesec dana u ljubavnoj vezi. Dan prije povratka u rodni Köln Ivana je s Brunom popila sok na zagrebačkoj špici. Dok joj je Bruno nježno šaputao na uho povremeno dodirujući njezinu plavu kosu, naljepša Hrvatica se široko osmjehivala.
- Nemam kometara jer ne želim govoriti o privatnom životu - tajanstvena je bila misica te dodala da je Bruno divan i pametan dečko. Mister Hrvatske također tvrdi kako među njima nema ništa više od bliskog prijateljstva, ali otkriva da često tulumare u zagrebačkim klubovima do jutarnjih sati.
- Ivanu poznajem od izbora te mogu reći da je divna i prelijepa cura s kojom rado izlazim - rekao je Bruno. Lani su ga povezivali s Majom Lenom Lopatny (18), a nedavno su ga snimili s nepoznatom plavušom s kojom se zabavljao u narodnjačkom klubu.
- Iako me se povezuje s brojnim plavušama, one uopće nisu moj tip djevojaka. Oči su prvo što primijetim kod djevojaka - istaknuo je šarmantni Orešković.

PAR SE ZALJUBIO U KLUBU?
Priča se da je ljubav između Ivane Vasilj i Brune Orešković planula prije mjesec dana dok su tulumarili u zagrebačkom klubu. Iako Bruno slovi za velikog zavodnika, prijatelji kažu da bi romansa mogla potrajati jer su jako zaljubljeni.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • possesed 31.03.2010.

    ..ovo je momak od Riki Martina..

  • mare32 31.03.2010.

    koja je ono gospođa na slici br.7 ??

  • LEILA 31.03.2010.

    Veseli,mladi i zadovoljni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare