To je to što me zanima!

Mišu u bolnici posjetio Bandić: Samo nas nebo rastaviti može

Kovač je u prosincu nakon pet godina ponovno zapjevao u Splitu, i to pred više od 12.000 obožavatelja. Iako je zdravstveno bio vrlo loše, nije mogao razočarati publiku
Vidi originalni članak

Pjevač Mišo Kovač (77) posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema zbog čega boravi u Zagrebu, a svaki njegov korak brižno prati supruga Lidija (50). 

Mišo se trenutno oporavlja od infekcije pluća. Dva tjedna je proveo u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu, a zatim se liječio u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockefellerovoj. U posjet mu je došao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (63). 

- Dragi moj Mišo, u listopadu je veliki koncert u Arena Zagrebu. Samo nas nebo rastavit može - komentirao je Bandić citirajući Mišin hit. Čvrsto je zagrlio legendarnog pjevača što je razveselilo suprugu Lidiju koja je bila s njima. 

Glazbeni menadžer Ivica Bubalo potvrdio nam je nedavno da se Kovač uspješno oporavlja od infekcija.

- Mišo je dobro i meni je jako drago zbog toga - rekao nam je Bubalo.

Kovač je u prosincu nakon pet godina ponovno zapjevao u Splitu, i to pred više od 12.000 obožavatelja. Iako je zdravstveno bio vrlo loše, nije mogao razočarati publiku.

- Moj ćaća je danas ima fibru 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, a on je rekao: ‘Ni po cijenu života!’ - izjavila je njegova kći Ivana

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 19.03.2019.

    Miki bi bio dobar izbor za back vokal 😎

  • 19.03.2019.

    našo si nakog ćeš se oslonit..izmaknut ćese kao i maminjo kad zagusti..Hrvatska povjest puna je takvih

  • 19.03.2019.

    Nemrem bilivit da mu je više do cirkusa. Pa ni mogel suvislo govorit već prije desetak godina. Zakaj forsirat, kad ostaju prekrasne pjesma iz doba dok je bil fantastičan. Ostaju zauvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare