To je to što me zanima!

Mišura kćeri priredila krštenje iz bajke: 'Najlipša mater i dite ste'

Hrvatska košarkaška reprezentativka ne krije sreću otkako je postala mama malene Tare. Zajedno s obitelji i prijateljima pripremila joj je proslavu krštenja za pamćenje
Vidi originalni članak

Košarkašica Antonija Sandrić ex Mišura (32) rodila je prvo dijete u Općoj bolnici u Šibeniku početkom veljače. Presretni suprug, košarkaš Marko Sandrić (32) i ona djevojčici su dali ime Tara

POGLEDAJTE VIDEO: Antonija posjetila kozmetički salon

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ovog tjedna je došao red na krštenje malene Tare.

- Jučer smo krstili našu ljubav. Neka te dragi Bog uvijek vodi na tvome putu i bude tvoja vječna svjetlost! - napisala je Antonija na Instagramu.

Roditelji i obitelj potrudili su se oko svečanosti, a sve je izgledalo kao iz bajke. Antonija i njezina kći su se modno uskladile.

- Najlipša mater i dite na svitu - komentirali su njezini bližnji. 

Odjenule su bijele haljine, Antonija je obula bijele sandale, a Tara bijele papučice. Osim toga, na glavi je imala traku s cvjetićima, dok se košarkašica okitila vijencem s bijelim cvjetovima. 

Osim Mišure, snimke i fotografije s krštenja na društvenim je mrežama podijelila i njezina rođakinja Antonia. Mišura se naposljetku fotografirala i s kumom malene Tare, Marijom.

Kako bi što ljepše proslavili, nije nedostajalo ni dobre glazbe. Društvo se okupilo pa su zajedno plesali, pjevali i slavili Tarino kršenje. Antonija se zajedno s kumom pobrinula i za odličnu dekoraciju. Stolice i stolovi bili su bijeli, a nije ni nedostajalo ni dobrih zalogaja.

Tara je dobila i veliku tortu te štandić na kojoj je pisalo njezino ime, a na njemu su bili kolači i slastice. Dekoraciju su začinili šarenim balonima. 

Veliko slavlje bilo je uz bazen, a društvo je ponijela dobra atmosfera. Mama Antonija je i zaplesala.

Podsjetimo, Antonija i Marko su vijest o prinovi objavili u srpnju prošle godine kad je Antonija stavila fotografiju na kojoj s Markom uzbuđeno pozira, a u ruci drži fotografije s ultrazvuka. 

VESELJE U ŠIBENIKU Košarkašica Mišura postala je majka: Rodila djevojčicu Taru

- Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je tad Antonija. Antonija se u kolovozu 2015. nakon deset godina veze udala se za Marka.

Hrvatska košarkaška reprezentativka karijeru je započela u rodnom Šibeniku gdje je i izgradila ime prije inozemnih angažmana.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • NA ROBIJU 15.08.2020.

    A ime bože sačuvaj ja znam za rijeku taru

  • krkanADZ 11.08.2020.

    aelo moje, selo malo... bljak...

  • davidgoliath64 11.08.2020.

    Ovo mi sve nekako sliči na brak Doris Pinčić i Borisa Rogoznice. Samo da ne bude COPY PASTE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare