Obavijesti

Show

Komentari 61

Košarkašica Mišura postala je majka: Rodila djevojčicu Taru

Košarkašica Mišura postala je majka: Rodila djevojčicu Taru
18

Novopečeni roditelji jedva su čekali da djevojčica stigne na svijet, a prije njezina dolaska Antonija je prvu trudnoću 'obilježila' profesionalnim photoshootingom u sobi kćerkice

VIDEO

Košarkašica Antonija Sandrić ex Mišura (31) rodila je prvo dijete u Općoj bolnici u Šibeniku. Presretni suprug, košarkaš Marko Sandrić (32) i ona djevojčici su dali ime Tara

Sretnu vijest Antonija je podijelila na profilu društvene mreže, a pratitelji su je zatrpali čestitkama. 

- Kuku! Tara je odlučila van! Vidimo se uskoro - pohvalila se Antonija prije nego što je otišla u rodilište. Novopečeni roditelji jedva su čekali da djevojčica stigne na svijet, a prije njezina dolaska Antonija je prvu trudnoću 'obilježila' profesionalnim photoshootingom.

Za njega je odjenula bijelo donje rublje i proziran ogrtač dok je njezin suprug imao bijelu košulju i traperice, a iza njih se nalazila uređena soba za djevojčicu. 

Jurićki prijete zbog Koli, Seve se udala, Rozga voli Hausera...
Jurićki prijete zbog Koli, Seve se udala, Rozga voli Hausera...

Supružnici su vijest o prinovi objavili u srpnju prošle godine kad je Antonija stavila fotografiju na kojoj s Markom uzbuđeno pozira, a u ruci drži fotografije s ultrazvuka. 

- Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je tad Antonija. Antonija se u kolovozu 2015. nakon deset godina veze udala se za Marka.

Hrvatska košarkaška reprezentativka igra za švedskog prvaka Lulea Basket, ali karijeru će na neko vrijeme staviti postrance. Karijeru je Šibenčanka započela u rodnom kraju gdje je i izgradila ime prije inozemnih angažmana. 

Slovi za jednu od najljepših sportašica svijeta. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin