To je to što me zanima!

Mitch se raskopčao kao nekad i najavio svoj heavy metal album

Hasselhoff se krajem 80-ih proslavio ulogom Mitcha Buchannona, zapovjednika spasilačke službe u Los Angelesu. S njim je po plaži 'trčkarala' i, između ostalih, Pamela Anderson...
Vidi originalni članak

Holivudski glumac i pjevač David Hasselhoff (66) izjavio je za njemački časopis Deutsche Presse-Agentur kako priprema album na kojem će se naći i heavy metal glazba. Zvijezda 'Spasilačke službe' počela je snimati albume još sredinom 80-ih, a za ovaj, kako kaže, još uvijek nema ime. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim iznenaditi svoje fanove. Ne moram uvijek pjevati šlagere. Sve je dozvoljeno i sve radim, zbog toga što mogu i jer to želim - rekao je Hasselhoff.

David i dalje, kako kaže, 'fura' svoj prepoznatljivi imidž s raskopčanim košuljama, a najpopularniji je u Njemačkoj i Austriji. Prije pet godina nastupao je nakon Iron Maidena na Nova Rock festivalu.

- Oni su mi uz Metallicu najdraži bend - kaže glumac. Dodaje kako će se na albumu naći i obrade poznatih bendova 80-ih. Obradit će Echo & The Bunnymen i njihovu pjesmu 'Lips Like Sugar' te bend The Jesus and Mary Chain i pjesmu 'Head On'.

Hasselhoff se krajem 80-ih proslavio ulogom Mitcha Buchannona, zapovjednika spasilačke službe u Los Angelesu. S njim je po plaži 'trčkarala' i, između ostalih, Pamela Anderson (51). 

Zaštitni znak serije bilo je usporeno trčanje atraktivnih spasilaca, prvenstveno Anderson i Hasselhoffa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kust 12.04.2019.

    To je onaj sa pilecim nozicama.

  • mrTrobec 12.04.2019.

    Za njega je i tekući metal heavy metal

  • Njezni56 12.04.2019.

    Jos je uvjek komad

Komentiraj...
Vidi sve komentare