To je to što me zanima!

Mladen Vojičić Tifa u intervjuu priznao: 'Da, drogirao sam se'

Bivši pjevač Bijelog Dugmeta ispričao je što je sve koristio tijekom karijere, ali je i otkrio da mu nije zbog toga nimalo žao
Vidi originalni članak

Bivši pjevač Bijelog Dugmeta, Mladen Vojičić Tifa (61) progovorio je u intervjuu za Balkan Info o svojim porocima. Ispričao je kako je tijekom karijere konzumirao drogu i alkohol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ranije sam pio da mi bude dobro. Drogirao sam se da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Niti jednog postupka se nikad nisam kajao - rekao je Tifa u kratkom isječku, koji je postao popularan na Tik Toku.

Tifa je zbog svoje ispovijesti dobio kritike obožavatelja koji smatraju kako ovime nije dobar primjer mladima.

@tvbalkaninfo Veliko poštovanje za našeg Tifu! #balkaninfo #aleksandarpavkovic #mladenvojicic #tifa #kafana #splavovi #provod #bijelodugme #exyurock #srbija ♬ original sound - tvbalkaninfo

Sredinom lipnja ove godine, u razgovoru za In Magazin, o odnosu s bivšim suradnicima Bijelog Dugmeta progovorio je Željko Bebek (76). 

NIŠTA OD UJEDINJENJA Željko Bebek iskreno o odnosu s članovima grupe Bijelo dugme: 'Više se ne pitamo ni kako si'

- Mi smo bili suradnici, mi smo deset godina živjeli rock'n'roll, živjeli smo zajedno, ali nije se tu razvijala neka crta prijateljstva koja će ostati cijeli život pa ćemo i u staračkom domu na kavu. To je bio poslovan odnos koji je završen. Povremeno se slučajno sretnemo, ali nemamo mi običaj niti se zvati na telefon niti pitati kako si - rekao je.

Inače, grupa Bijelo dugme osnovana je 1974. godine, a Bebek ju je napustio 1984. zbog neslaganja s Begovićem. Nesuglasice su navodno krenule zbog pjesme 'Kosovska' koju je Goran napisao na albanskom jeziku. Bebeku nije bio sporan tekst već je smatrao kako su pjesmu promovirali u pogrešno vrijeme. Bilo je to dvije godine nakon burnih demonstracija na Kosovu.

VELIKE KRIZE BENDOVA, 1.DIO U Bijelom dugmetu se žestoko sukobili, ali zarada je rasla...

- Htio sam unijeti moderan kulturni duh, a odjednom sam ušao u dnevno-političko pitanje - rekao je Željko kojem je zasmetala politizacija glazbe. Njega je prije 37 godina zamijenio upravo Tifa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.08.2022.

    Ma nisi ......

  • japanokinezjapano 08.08.2022.

    Lik je potpuno izgorio.

  • Bree1977 07.08.2022.

    koja je to novost... .ja sam u šoku

Komentiraj...
Vidi sve komentare