To je to što me zanima!

Mladenki se Adele potpisala na vjenčanicu: 'Izašla sam ranije s ceremonije zbog ovog koncerta'

Gabby je bila oduševljena, a na snimci ona i suprug skaču od sreće, što ni ne čudi s obzirom da su oduvijek sanjali o tome da im zapjeva na njihov poseban dan
Vidi originalni članak

Mladenka Gabby skratila je ceremoniju svog vjenčanja kako bi ona i suprug stigli na koncert Adele (34) u Las Vegasu, a pjevačica im je prišla i priuštila uspomenu koju će sigurno pamtiti cijeli život.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gaby 🖤 Sacramento Lived In Blonde & Creative Color Specialist (@gababouthair)

Na svom je Instagramu, Gabby snimila trenutak kada je Adele stigla do nje.

NE MOGU ZAPJEVATI NOVOM KRALJU Kralj Charles III. pozvao Adele i Eda Sheerana na krunidbu, oni odbili: Ne, zauzeti smo taj dan!

Pozdravila je novopečene supružnike, a zatim je kleknula i potpisala se na vjenčanicu. Mladenka je bila oduševljena, a na snimci ona i suprug skaču od sreće, što ni ne čudi s obzirom da su oduvijek htjeli da im ona zapjeva na njihov poseban dan.

- Vikend s Adele. Moj svijet je savršen, pronašla sam ljubav svog života i ovaj je čovjek bio odlučan da Adele pjeva na našem vjenčanju. Sedam godina kasnije svi naši snovi su se ostvarili - napisala je Gabby.

VIDEO POSTAO HIT Adele nije zanimala utakmica na Super Bowlu: 'Baš me briga, došla sam samo zbog Rihanne'

- Hvala Adele što si nam stvorila uspomenu za cijeli život - dodala je sretna mladenka koja će zasigurno na posebnom mjestu čuvati svoju haljinu.

- Čestitamo! Tako zabavno; Kako lijep trenutak i sjećanje koje ćeš imati zauvijek - poručili su joj korisnici Instagrama u komentarima.

NAKON DVIJE GODINE VEZE Strani mediji: Adele se zaručila, a vjenčanje će biti već na ljeto

Podsjetimo, Adele također ima razloga za slavlje jer je nedavno objavljena vijest da se nakon dvije godine veze zaručila za dečka Richa Paula, a vjenčati bi se trebali ovog ljeta, navodi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.03.2023.

    Nezz,meni je ovo 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare