To je to što me zanima!

Mladi Englez htio tući Joška Juvančića usred Dubrovnika

Oko 1 sat u noći s ponedjeljka na utorak mladi pijani Englez nasrnuo je na doajena hrvatskog glumišta. Tvrdio je da mu je Juvančić udario djevojku štapom za hodanje
Vidi originalni članak

Redatelj je sinoć pokušao ući u slastičarnicu Gossip na Stradunu, a tamo se baš tada okupila skupina mladih Engleza, dvije djevojke i četiri mladića. Nešto su žustro gestikulirali, a kada je Joško Juvančić (78) ulazio u slastičarnicu, jedna od djevojaka ga je dotaknula rukom, ali se on nije obazirao na nju i ušao je unutra, piše Dubrovački.hr

Djevojka je taj njegov postupak glasno iskomentirala, a jedan od mladića to je protumačio kao da ju je redatelj udario svojim štapom za hodanje. Počeo se derati i psovati Juvančića na engleskom jeziku, a prijatelji su ga pridržavali da ne dođe do fizičkog sukoba.

Ne obazirući se na glasne Engleze, Juvančić je sjeo preko puta u kafić na čašu bijelog vina i razgovor s prijateljem. Takvo ignoriranje još je više razbjesnilo mladića, koji je krenuo prema Joškovom stolu s namjerom da ga udari. Prijatelji su ga još pridržavali, ali kada to više nisu mogli, u pomoć doajenu hrvatskog glumišta priskočili su i prolaznici koji su nasilnika zaustavili samo metar od Juvančićeva stola. Cijela situacija smirila se kada je stigla policija.

Juvančić je nakon svega vidno uznemiren komentirao da on nikada nije ni ljutito pogledao ženu u životu, a kamoli da je koju udario te da mladića može biti sram.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 06.08.2014.

    izgleda momak shvatio da smo im nova kolonija pa krenuo po starinski zatući domorodce koji pogledaju njihove žene

  • registrykiller 05.08.2014.

    sramota!

  • vilim 05.08.2014.

    Domaći dečki to trebaju rješiti po kratkom postupku da ova pijandura nikad više ne dođe u Dubrovnik !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare