To je to što me zanima!

Mladić tetovirao očne jabučice, uklonio pupak i prepolovio jezik

Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika
Vidi originalni članak

Ethan Bramble (21) riskirao je svoj život kako bi postao čovjek s najviše promjena na svom tijelu. Do sada je napravio više od 40 'zahvata' među kojima su brojne tetovaže uključujući i očne jabučice, uklanjanje pupka i 'kidanje' jezika. 

Iako su mu doktori rekli da postoji šansa da će zauvijek izgubiti vid, Ehan je ipak ubrizgao tintu u oči i napravio jednu od najstrašnijih, ali i najopasnijih tetovaža. 

No, niti to ovom 21-godišnjaku iz Novog Walesa u Australiji nije bilo dovoljno pa je doslovno prepolovio jezik kako bi izgledao poput zmije. 

Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika. Opisao je i kako izgleda postupak tetoviranja očne jabučice. 

- Jako je stresno. Imate jednu osobu koja vam drži oči otvorene, a vi trebate cijelo vrijeme gledati u točno određeno mjesto. Ako se malo pomaknete možete oslijepiti - otkrio je Ethan. 

Iako ima tek 21 godinu, Bramble ima više od 150 tetovaža na svom tijelu, a prvu je napravio sa samo deset godina. Naravno, ne namjerava stati dok ne postane 'živa slikovnica'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 10.11.2019.

    Ne razumijem zašto je ovo društveno ne prihvativo?! Mladić je odlučio istetovirat cijelo tijelo i vama je on bolestan i poremećen.. Ljudi ugrađuju silikone, botksiraju se, mijenjaju spol.. U svijetu je to ok, samo kod nas balkanaca ako nisi u kalupu, treba te u ludnicu. Da se razumijemo, meni ovo nije ljepo, ali ni ne osuđujem ovog momka, svatko od nas ima razum i može odlučivat o sebi i svome tijelu

  • Brako Margeta 10.11.2019.

    Dečko očito želi biti popularan pod svaku cijenu....

  • cok 08.11.2019.

    Totalno pao u ruke Sotone. Nema mu spasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare