To je to što me zanima!

Mlađe je slađe: Sevkin Milan zavodi Sorajinu prijateljicu

Milan Popović finalistici izbora za Miss Srbije 2015. Uni Bošković stalno šalje poruke. Ona je prošli vikend provela u Cannesu te se ondje navodno družila s njim
Vidi originalni članak

Milijarderovi prijatelji kažu da je Milan Popović (50) naročito slab na Hrvatice. Iako je Una Bošković (23) Beograđanka, podrijetlom je Hrvatica.

Una je bila finalistica izbora za Miss Srbije 2015. godine. Studira pravo u Beogradu, a želja joj je i okušati se u glumi. Kaže da ima tri uzora u životu: kraljicu Viktoriju, zato što je bila odlučna žena, zatim suprugu glumca Georgea Clooneya, odvjetnicu Amal. Ona je dokazala da ljepotica može biti pametna i svjetski uspješna žena. Najveći uzor joj je njezin djed, novinar dnevnog lista Politika, Slavko Trošelj. Una ga nagovara da napiše knjigu. Životni moto mlade ljepotice je da sve što želi može i ostvariti. Bitno je da u to vjeruje svim srcem. 

Prošli vikend Una je sa Sorajom bila u Cannesu. Ondje se navodno družila s Popovićem koji joj u zadnje vrijeme stalno šalje poruke. Soraja nije željela ništa reći o vezi svoje prijateljice i biznismena, a Uni i Popoviću mobiteli su bili isključeni.

Nakon prekida sa Severinom (43), Popović nije imao ozbiljnu vezu. Proljetos su srpski mediji pisali da je u vezi s Jelenom Rozgom (38), za koju je i ranije izjavljivao da mu se sviđa. Susjedi su je navodno vidjeli s njim u društvu. Poslije više nisu bili sigurni je li to bila pjevačica ili zagrebačka manekenka koja joj jako nalikuje, a navodno se s njim družila i u Zagrebu, no njihova veza nije zaživjela. U ljeti 2014. Popović je šetao hvarskom rivom u društvu Jelene Kikić (28). Atraktivna voditeljica televizijske emisije o vinogradarstvu osvojila ga je poznavanjem vina. Tvrdio je da ga Jelena savjetuje jer planira kupiti tvrtku Vršački vinogradi u rodnom Vršcu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Zašto 23.12.2015.

    S tolko novaca ako treba zavodit onda s njim nesto ne stima . . . Ako sam ja u Yugiću mogao imati curu koju sam htio ranih 90 onda on samo izvede djevojku van i pokaze joj auto i stan i kladim se da 99.9% njih pada odma ali malo razmisljaju sta ce starci reci ali sto se nje tice stvar je gotova . . . Ne vrijedam zene ali nazalost je tako a i u obrnutoj situaciji je isto tako ! ! !

  • svejedobro 22.12.2015.

    Trajlabe, trajlabe...

  • chelseaMG 22.12.2015.

    slab je na hrvatice, a svaka mu je cura ili žena srpkinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare