To je to što me zanima!

Modnom Mačku sve vrećice 'tegli’ žena dok šopingira

Modni stilist nije zadovoljan novom asistenticom Andreom, kojoj još nije dao plaću. Modni Mačak ne želi da ona sve to radi samo da bi bila slavna
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (27) prošli je mjesec u “Red Carpetu” za pomoćnicu izabrao Andreu Reju (23). Bivša studentica zasad mu samo pomaže na snimanjima. Nosila je vrećice pune dizajnerske odjeće dok je njezin poslodavac šetao praznih ruku nekoliko koraka ispred razgovarajući na mobitel. Na asistenticu se stilist uopće nije obazirao.
- Andrea ne radi već stažira. Nisam siguran koliko je vješta jer je početnica pa sam skeptičan. Ne želim da ovo radi radi slave - kaže Marko. Andrea  nema radno vrijeme, a o visini plaće, kaže Grubnić, još mora razmisliti.
- Indiri iz Colonije mora isplesti vestu pa ćemo vidjeti je li uspjela - opisao je Marko test koji treba položiti. Na Badnjak će posjetiti obitelj u Pakracu, a Novu godinu neće dočekati u Hrvatskoj.
- U hladnije krajeve idem zbog ljubavi, koja nije iz Hrvatske. Zaljubljen sam  - tvrdi Mačak.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • parki 22.12.2009.

    Debil

  • drug Tito_1 17.12.2009.

    neko je reko pačji isprdak....he he

  • modni mačak 16.12.2009.

    Priznajem da je on jedan od najogavnijih tipova na našoj estradi, ali moramo mu priznati da je pametan i da sve te svoje modne krpice kupuje na račun svojih popularnijih prijatelja. Samo se još pitam zašto mu onaj cigan Ciganović, ne nosi sve te prnje?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare