To je to što me zanima!

Mojmira prekinula s dečkom? 'Nemam što reći na tu temu'

Kontaktirali smo Mojmiru za komentar. 'Nemam Vam ništa za reći na tu temu', kratka je bila Mojmira... Sportski novinar i voditeljica RTL Direkta dugo su svoju vezu držali u tajnosti...
Vidi originalni članak

Urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Magazin Story doznaje kako je Mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom, urednikom i voditeljom Markom Vargekom, nakon što je s njim provela pet godina. Napisali su i kako je Marko odselio iz njihova zajedničkog stana.

Kontaktirali smo Mojmiru za komentar.

- Nemam Vam ništa za reći na tu temu - kratka je bila Mojmira. 

Mojmira i Marko dugo si bili prijatelji, a onda je to preraslo u nešto više. Ipak, nije često pričala o njihovom odnosu. 

- U društvu je zabavan, u poslu originalan. Svako mi jutro iscijedi sok od naranče, ali možda mu je najdivnija osobina što o svojim osobinama ne bi volio čitati u časopisu - rekla je Mojmirapočetkom godine  za prethodno spomenuti magazin. 

Sportski novinar i voditeljica RTL Direkta dugo su svoju vezu držali u tajnosti, da čak ni njihovi kolege nisu znali da su s prijateljske razine prešli na ljubavnu.

Naime, kad se 2016. doznalo za njihovu ljubav, Mojmira i Marko već su bili godinu i pol zajedno, a o svojoj privatnosti ne pričaju ni danas. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 21.05.2020.

    Mojmira mi je simpaticna ,lijepa dobra voditeljica.Inace gledam rtl direkt i Sprajc i ona su izvrsni i dobre priloge daju.Sto se tice njenog privatnog zivota ,zena je samo pametna i ne zeli da se to razvlaci po novinama.Sretno Mojmira .izvrsna si u svom poslu.

  • 20.05.2020.

    A šteta Markec, jest malo starija ali trebao si je oploditi. Nije loša Mojmira..

  • Ibim 20.05.2020.

    Simpaticna zenska

Komentiraj...
Vidi sve komentare