To je to što me zanima!

Monica Bellucci privlači poglede i u šestom desetljeću: U Ateni je zadivila atraktivnim izgledom

Monica će za nekoliko dana navršiti 57 godina, no i dalje izgleda sjajno. Nastupila je na stepenicama atenske Akropole obučena u usku, prozirnu crnu haljinu te još jednom potvrdila kako su godine za nju samo broj
Vidi originalni članak

Talijanska glumica Monica Bellucci (56) karijeru je započela s nepunih 16 godina, kao model za neke od najpoznatijih svjetskih modnih kuća, poput Diora i Dolce & Gabbane. 90-tih je ušla u glumačke vode, a svjetsku slavu je stekla 2000. ulogom u filmu 'Malena'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kroz karijeru ju je pratio nadimak Bellissima što znači 'stvarno predivna'. S 50 godina je dobila ulogu u filmu 'Spectre' i tako postala najstarija Bondova djevojka.

- Moja prva misao je bila: 'Kako mogu s 50 godina biti Bondova djevojka?' Po prvi puta u povijesti, James Bond će imati romansu sa zrelom ženom - rekla je tada Bellucci i priznala kako ju je ponuda jako iznenadila.

Monica će za nekoliko dana navršiti 57 godina, no i dalje izgleda sjajno. Prošli tjedan je nastupila na stepenicama atenske Akropole na prvoj večeri programa nazvanog 'Maria Callas: Letters & Memories'.

MAMINIM KORACIMA Monica Bellucci 'zapalila' je naslovnicu Voguea: Ponosno je pokazala nasljednicu, kćer Devu

Obučena u usku, prozirnu crnu haljinu, s kosom u  elegantnom repu, Monica je oduševila okupljene svojim nastupom i atraktivnim izgledom, te još jednom potvrdila kako su godine za nju samo broj.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zinky 17.10.2021.

    predivna uvijek bila I ostala

  • tina096 29.09.2021.

    Uvijek lijepa...

  • 29.09.2021.

    voštana figura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare