Obavijesti

Show

Komentari 3

Monica Bellucci 'zapalila' je naslovnicu Voguea: Ponosno je pokazala nasljednicu, kćer Devu

Monica Bellucci 'zapalila' je naslovnicu Voguea: Ponosno je pokazala nasljednicu, kćer Devu

Ikona mode i seksepila, zasjala je na novoj naslovnici Voguea, a ovog puta ponosno je pokazala i vlastitu kćer. Fotografije sa snimanja potvrđuju da je Deva ozbiljno naumila ući u manekenski svijet

VIDEO

Talijanska glumica Monica Bellucci (56) pozirala je za srpanjsko izdanje modnog časopisa Vogue u društvu kćeri Deve (17). Javnost je oduševila sličnost majke i kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Monica Bellucci 01:02

Ista haljina. Ista frizura. Isti pogled. Monica Bellucci ima dostojnu zamjenu u kćeri Devi. Ikona mode i seksepila, zasjala je na novoj naslovnici Voguea, a ovog puta ponosno je pokazala i vlastitu kćer.

Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici prestižnog magazina, mnogi je uspoređuju s majkom
Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici prestižnog magazina, mnogi je uspoređuju s majkom

Fotografije sa snimanja potvrđuju da je Deva ozbiljno naumila ući u manekenski svijet, jer u nekoliko kombinacija koje je nosila, odlično se snašla. Inače, Monica je rodila Devu dok je bila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom (54).

Glumici naslovnice slavnog časopisa nisu strane, sama ga je u više navrata krasila izazovnim izdanjima i skupim komadima odjeće. Fotografiju je podijelila i na društvenoj mreži, a fanove je oduševila sličnost majke i kćeri. Crna satenska haljina i naizgled jednostavna frizura, izmamili su veliki broj pozitivnih komentara.

- Monica ima posebnu priču u očima, uvijek je tako tajanstvena i smirena - napisala je jedna osoba. I zaista, Monica djeluje smireno i zadovoljno, dok prijestolje mode prepušta kćeri.

- Hvala ti za sve predivne trenutke i emocije koje si podarila - napisala je pored fotke glumica.

Ali nije Deva njena jedina kćer, ima i Leonie (11), također iz braka s Casselom. Nedavno su znatiželjni fotoaparati snimili majku i kćeri kako uživaju u izlasku. U opuštenom izdanju i bez šminke, djevojke nisu previše marile za fotoaparate. Mlađa Leonie čvrsto se držala majke, a Deva je bezbrižno šetala ulicama Portofina.

Glumica je karijeru započela kao manekenka i model za neke od najpoznatijih svjetskih modnih kuća kao što su Dior i Dolce and Gabbana. Kasnije je odlučila postati glumica, a ostvarila je zavidnu karijeru u raznim francuskim, talijanskim i američkim filmovima. Jednom prilikom izjavila je da nije nikad zamišljala da će glumiti kada napuni 50 godina, ali da svejedno uzima u glumi. Kroz karijeru je prati nadimak Bellissima ' što znači “stvarno predivna'.

Brak s Vincentom Casselom trajao je 14 godina, a par se razveo 2013. godine. Monica se nakon toga više nije udavala, dok se Cassel 2018. godine vjenčao s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey. Zajedno imaju i trogodišnju kćerkicu Amazonie koju ponosno fotografiraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin