To je to što me zanima!

Monika Kravić rodila prvog unuka Zdravku Mamiću

Monika Kravić Mamić i suprug Mario postali su roditelji dječaka kojeg je voditeljica rodila u 10.50 sati carskim rezom u zagrebačkoj privatnoj klinici
Vidi originalni članak

Dječaka teškog 3050 grama i dugačkog 50 centimetara u 10.50 rodila je Monika Kravić Mamić. Porodi u privatnoj klinici Podobnik koštaju od 20.000 do 30.000 kuna, a mlada voditeljica odlučila je roditi carskim rezom. Uz nju je bio i suprug Mario, dok je djed Zdravko, zbog poslovnih obveza morao otputovati u Argentinu.
U Buenos Aires Zdravko je otputovao s bratom Zoranom kako bi među mladim nogometašima pronašli nogometaša za Dinamo.
- Moja snahica je najljepša na svijetu. Jedva čekam da rodi malog nasljednika. Čim mi je Monika pokazala slike s ultrazvuka, umalo sam zaplakao. Odmah sam vidio da će biti mali pišonja - govorio je ljetos razdragani Zdravko Mamić o svom nerođenom unuku.
O imenu djeteta nije mogao govoriti, jer su se u to vrijeme još dogovarali kako će nazvati dječaka.  Kako doznajemo, Monika i Mario odlučili su da će se njihov prvi sin zvati Josip, po Marijevu djedu. Kum djetetu, šuška se, bit će Marijev prijatelj iz školskih dana. Mladi Mamići ljetos su imali najglamuroznije i najskuplje vjenčanje u Hrvatskoj. Zdravko je navodno za svadbu u kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin platio milijun kuna. Pjevali su im Mate Mišo Kovač i Thompson, a ponosni otac Zdravko navodno im je gurao novčanice u džep.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Antonela2 13.07.2009.

    Najljepše čestitke - svaka čast ! Mamić će biti prezadovoljan jer je za svoje mjesto priskrbio prijestolonasljednika I

  • klek1 17.12.2008.

    Evo još jednog lovatora,samo da ga djed otškoluje

  • pekinezerka 16.12.2008.

    kravić-mamić.... samo nek i djete nema oba prezimena... i kaj bi i djed trebal biti na porodu?ma najbolje da ste cijeli dinamo doveli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare