To je to što me zanima!

Mora vratiti krunu: Misica misli da se Sunce okreće oko Zemlje

Kad bolje promislim, možda se i Zemlja okreće oko Sunca, ali ne znam, nemam pojma koji je točan odgovor, rekla je Inna Zhirkova čije neznanje je šokiralo svijet
Vidi originalni članak

U intervjuu su joj postavili nekoliko jednostavnih pitanja kako bi joj testirali opću kulturu. Miss Rusije 2012., Inna Zhirkova (23), 'proslavila' se već na prvom pitanju. 

- Sunce se okreće oko Zemlje - rekla je Inna kad su je pitali okreće li se naš planet oko Sunca ili je možda obrnuto. Kad je odgovarala bila je odlučna i nije uopće sumnjala u točnost svog odgovora. 

Zbog 'gafa', Inna je morala vratiti krunu i izgubila pravo natjecati se za titulu Miss svijeta. 

- Kad bolje promislim, mislim da se možda i Zemlja okreće oko Sunca, ali ne znam, nemam pojma koji je točan odgovor - dodala je Inna i 'zakopala' se još dublje. 

Inna je supruga ruskog nogometaša Yurija Zhirkova (29). Kaže da je postala Miss Rusije jer je jako lijepa i draga, a to što ne zna ni plesati ni pjevati, niti ima ikoji drugi talent, nije važno. 

Ruski, ali i svjetski mediji ismijavaju je zbog nezapamćenog neznanja. Nakon što je predala krunu i odustala od daljnjeg natjecanja, rekla je da ovo za nju nije kraj svijeta. Sretna je jer je supruga nogometaša i ima dvoje predivne djece. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • dsmajgel 27.04.2013.

    kaj se bira pamet ili ljepota????

  • MANGOO 27.04.2013.

    a i taj miss izbor bi se vise trebao odlucit koji k... oni traze..... najbolju osobu na svjetu najpametniju ili koji k... traze najljepsu i onda nek prestanu s tim manikomijama sta ce izabrat neku koja zna pitagorin teorem a brkove ima na babu... mislim stvarno... ok cura je tupa ko cekic ali koga briga i onako treba prosetat par puta na pisti i pokazat svoje tijelo.. ljepa je i to je sve sto treba bit...i fajront....ne mudrujte....

  • ivka138 27.04.2013.

    očito njen suprug nije 'pao' na inteligenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare