To je to što me zanima!

Morale se uvjeriti da je prava: Ispipale su stražnjicu Coco-T

Supruga repera Ice-T-ja u showu 'The Real' otkrila je da svoje obline nije voljela sve dok nije upoznala supruga Ice-T-ja. Kaže da samouvjerenost zahvaljuje njemu
Vidi originalni članak

Poznata je po svojim oblinama, a da je zbilja samouvjerena, Coco-T (34) pokazala je i tijekom gostovanja u showu 'The Real'. Supruga repera Ice-T-ja (55) pred publikom i gošćama u studiju pohvalila se umijećem twerkinga, plesa u kojem je stražnjica u prvom planu. 

Osim toga, ostale sudionice showa odlučile su ispipati njezinu stražnjicu kako bi se uvjerile da je prava. Coco im je to bez problema dopustila. U emisiji je otkrila da nije voljela svoje obline sve dok nije upoznala današnjeg supruga. 

- Bokove sam mrzila, ali sam bila ponosna na grudi. Napravila sam ih s 18 godina. Mislila sam da ću tako odvući pažnju s bokova. Danas sam zadovoljna svojim izgledom i za to zahvaljujem suprugu - izjavila je Coco. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bravo16000 29.07.2013.

    da ona prdne odvalila bi mi jaja..

  • soldberg 29.07.2013.

    kako bih joj ja rado to dupence testirao nečim drugim

  • RajskaBatina 29.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare