To je to što me zanima!

Morgan imao sudar 15 minuta nakon što je kupio novi auto...

Dok se djevojka opravdavala da je Tracy nju udario, svjedok tvrdi da je situacija bila obrnuta. Morgan se potom obratio pratiteljima i objasnio da je on potpuno u redu, ali nije siguran za svoj novi automobil
Vidi originalni članak

Komičar i glumac Tracy Morgan (50) u utorak je kupio novi automobil, Bugatti Veyron Grand Sport, a 15 minuta nakon kupnje sudjelovao je u prometnoj nesreći, prenosi TMZ

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tracy se vozio po Manhattanu kad se na semaforu sudario s Hodnom CR-V. Nakon nesreće, Morgan je izašao iz automobila i lupao po Hondi.

- Izađi iz automobila - vikao je glumac vozačici, a potom naglasio da je Bugattija upravo kupio i platio dva milijuna dolara, odnosno 13 milijuna kuna. 

- Kad su policajci stigli na mjesto događaja, pronašli su dva vozila koja su bila uključena u vrlo malu prometnu nesreću u kojoj su dva automobila bila u osnovi jedan do drugog, a kad je svjetlo postalo zeleno, automobili su se dodirnuli - piše u priopćenju policije. 

Dok se djevojka opravdavala da je Tracy nju udario, svjedok tvrdi da je situacija bila obrnuta. Morgan se potom obratio pratiteljima putem društvenih mreža te objasnio da je on potpuno u redu, ali nije siguran za svoj novi automobil. 

Morgan je 2014. sudjelovao u teškom lančanom sudaru s još pet vozila. Limuzina u kojoj je bio glumac nekoliko puta se prevrnula i ostala na krovu, a potom se u nju zaletio šleper. Nekoliko ljudi bilo je teže ozlijeđeno, među kojima i Tracy, a bilo je i preminulih. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Iskrena mala 06.06.2019.

    Od kud da ti ona plati štetu, majke ti? A i taj svjedok je očito neki uvlačak.

  • Roseana 06.06.2019.

    Ajde nemoj plakati za tu malu ogrebotinu kupi novoga taj “razbijeni” daj toj maloj sta te “udarila” i svi zadovoljni..nekad mi bas dodje milo ovakvih jadni su

  • FrenkiNino 06.06.2019.

    Bidan čovik

Komentiraj...
Vidi sve komentare