To je to što me zanima!

Morgan o skandalu s Oscara: 'I meni je Will prijetio, rekao je da mu ne uznemiravam ženu'

Nakon skandala koji se dogodio na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, kontroverzni britanski voditelj Piers Morgan se prisjetio svog intervjua s Jadom, s kojom je tada bio i Will
Vidi originalni članak

Voditelj Piers Morgan (56) komentirao je kako ga skandalozni događaj na 94. dodjeli Oscara, na kojoj je Will Smith (53) opalio šamar voditelju i komičaru Chrisu Rocku (57), uopće nije iznenadio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Morgan je u vlastitoj kolumni napisao kako je i sam bio svjedok zaštitničkog odnosa glumca Willa prema supruzi Jadi Pinkett Smith (50). Naime, Morgan je u ulozi voditelja za CNN intervjuirao Jadu, a kada je došlo do pitanja o teškom periodu u životu, Will je bio tu uz nju kako bi joj pružio podršku.

- Prije nego li sam uopće započeo intervju, Will me upozorio da mu ne uznemiravam suprugu. 'Ne bih Vam se svidio kad poludim i kada sam ljut, gospodine Morgan', to mi je rekao - prisjetio se voditelj.

Will je pokazao kako će uvijek biti podrška supruzi, čak toliko da je uzeo slobodne dane na snimanju filma 'Ljudi u crnom 3'.

Podsjetimo, Will Smith u nedjelju je, na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu, ustao iz gledališta i na pozornici ošamario glumca Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge, Jade. Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave.

Jada inače boluje od alopecije. Nakon komentara Chrisa Rocka samo je pogledala supruga Willa, a on je, kao što smo imali prilike vidjeti, burno reagirao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BAMBOO16 31.03.2022.

    Ovaj uvjek nes mora komentirat a jest bitan mos mislit..

  • tomo100brt 30.03.2022.

    Sad se javio kad je Will napravio skandal. Kad će netko shvatiti da se sa bolešću ne šalite? Čovjek ne voli kad mu govore o ženi. Prihvatite to i okanite ga se.

  • Nap* 30.03.2022.

    Ovaj morgan ide nesto reci 70 posto ga u britaniji ne vole kao voditelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare