To je to što me zanima!

Morić uzvraća udarac: Jako je ljuta na majku svog dečka...

Manekenka Nina Morić odlučila je stati na kraj nagađanjima u vezi njezinog navodnog nestanka. Prvo je objavila bizaran video, a sada se još jednom osvrnula na cijelu situaciju
Vidi originalni članak

Izgleda da se sapunici s 'nestalom' manekenkom ne nazire kraj.

Naime, nakon što je majka dečka Nine Morić (40) na Facebooku napisala kako već danima ne može doći do svog sina i manekenke te zamolila da joj se jave svi koji znaju nešto o paru, na istoj društvenoj mreži oglasila se i Nina koja je objavila pomalo bizaran video. Ali to nije sve...

 - Čovjek napravi video u kojem govori da je dobro, a vi umjesto da mi zahvalite (jer u trenutku kad sam snimila video, sve su osobe koje mi znače, pa i moj sin, bile sa mnom), jer nisam bila dužna to napraviti, zbog dvije ruke iza leđa, što radim uvijek, pretpostavljate da se radi o otmici. I onda sam ja luda, a ne vi? - napisala je ljutita manekenka na Facebooku.

Morić se nekoliko minuta kasnije osvrnula i na paniku koju je proširila njezina svekrva koja je, prema manekenkinim riječima, 'pogriješila broj'.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • dadoccc 16.08.2016.

    pod hitno u vrapče

  • kokaza10 14.08.2016.

    Sin ti raste Nina, vidjet ćemo kroz neke godine hoćeš li ti raditi paniku kad ne znaš gdje ti je dijete! Lječi se ženo.

  • Slavonka60 14.08.2016.

    Šta imaš ti biti ljuta na nju..prvo ona ti nije svekrva i žena brine za svog sina..to bi učinila svaka majka..i meni moji da se ne jave zabrinula bi se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare