To je to što me zanima!

Morrisey o traumi: Policajac mi je gurao prst u stražnjicu

Morrisey je progovorio o kontroverzama koje ga prate. Prije svega govorio je o karcinomu jednjaka koji mu je navodno dijagnosticiran prošle godine.
Vidi originalni članak

U neuobičajeno otvorenom razgovoru za ORA TV, digitalnu televiziju na zahtjev, koju je prije tri godine pokrenuo legendarni Larry King, Morrisey (56) je progovorio o kontroverzama koje ga prate. Prije svega govorio je o karcinomu jednjaka koji mu je navodno dijagnosticiran prošle godine. Bivši frontman The Smithsa prošle godine priznao da je uzimao i terapiju za tu zloćudnu bolest:

Ako umrem, umrijet ću. Ako ne, neću - rekao je Morrisey tada. U emisiji Larryja Kinga sada je na istu temu bio malo konkretniji:

Kad vam u lice kažu da imate karcinom, ne shvaćate to odmah. Ali, poslije, kad se nađete sami na stepenicama, tek tada vam to uzdrma um. Ali, danas je s mojim zdravljem sve u redu - kaže Morrisey. Otvoreno je govorio i o depresiji, pa i o činjenici da je antidepresive počeo uzimati već kao 17-godišnji mladić:

- To kod mene ne ide na bolje. Dugo me muči depresija, prozvao sam ju crnim psom, ona je dio mog života i prvo što me zaskoči nakon buđenja svakog jutra. MIslim da to ide uz osjetljive i emotivne osobe.

No uslijedio je još intrigantniji dio emisije legende CNN-a, Larryja Kinga. Naime, u srpnju je Morrisey na fun siteu 'True To You', napisao da ga je seksualno napastovao djelatnik osiguranja na aerodromu u San Franciscu. Pred Larryjem nije skrivao pojedinosti:

Želite detalje? Stravični su. Naime, iako sam prošao skener i sve je bilo u redu, taj je čovjek gurao prst u moju stražnjicu. Ljudi s kojima sam putovao odmah su to okarakterizirali kao seksualno iskorištavanje. Ispunio sam i forumular kojim se žalim na taj postupak, ali ništa se nije dogodilo.

Morrisey bi 10. listopada trebao nastupiti u ljubljanskoj Hali Tivoli.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kung fu panda 21.08.2015.

    nije lako ni slavnima u životu svaka šuša ih smatra svojima

  • Navona 20.08.2015.

    zivuca legenda

  • 20.08.2015.

    Najveći i najkompletniji autor i izvođač na alternativnoj sceni zadnjih 30 godina, osebujne lirike i izvedbe, te mega-senzibiliteta...stihovi pogađaju turbo-precizno, seciraju do kraja, a izvedba ih potencira. Što je stariji, pjesme su raznovrsnije, kompleksnije i hrabrije u svakom pogledu....topla preporuka dok još stvara i svira!

Komentiraj...
Vidi sve komentare