To je to što me zanima!

Mr. Spock završio u kolicima: Djed vam kaže, nemojte pušiti

Leonard Nimoy (82) obolio je od kronične opstruktivne plućne bolesti. Glumac poznat po ulogama u serijalu 'Zvjezdane staze' za sve krivi 'karijeru' pušača
Vidi originalni članak

Glumac najpoznatiji po ulozi Vulkanca iz znanstveno fantastične serije 'Zvjezdane staze' završio je u kolicima. Leonard Nimoy (82) obolio je od kronične opstruktivne plućne bolesti. Oboljeli imaju problema s disanjem, a situacija s vremenom postaje sve teža. 

Nimoy za bolest krivi konzumiranje cigareta. Iako je prestao pušiti prije 30 godina, zaključio je da je to bilo prekasno. 

- Djed vam svima kaže, prestanite pušiti - obratio se glumac svojim pratiteljima na Twitteru te je svima poželio da žive dugo i uspješno. 

No, godine i bolest Nimoya nisu shrvale ni proteklih godina pa je prije dvije godine u seriji 'Fringe' uspješno odglumio dr. Williama Bella, a Mr.Spocka opet je odglumio prošle godine u nastavku filmskog serijala 'Star Trek'. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ojdimidojdimi 06.02.2014.

    ja mislio da su mu uši zapravo šiljaste,................................

  • skejt u snijegu 06.02.2014.

    marica je zdravija od duvana !!!

  • halfofmoon8 06.02.2014.

    čovjek od 82, tek sada u kolicima? i krivi karijeru pušača...?. pa sve si mislim da počnem pušit, možda i ja doživim 82 i igram se u kolicima g. No 1....

Komentiraj...
Vidi sve komentare