To je to što me zanima!

Mršava Aleks ne namjerava se udebljati, mislite da bi trebala?

Nutricionistkinja Olja Martinić zabrinuta je za Aleksandru i misli da bi trebala posjetiti liječnika i izvaditi krv jer nije zdravo da na tu visinu ima toliko kilograma
Vidi originalni članak

Nekoć je obline ponosno pokazivala u Playboyu. Danas Aleksandra Grdić (33) ima samo 49 kilograma i ne pada joj na pamet udebljati se.

Manekenka je nakon povratka s Kostarike 2012., gdje je sudjelovala u reality showu 'Survivor', počela mršavjeti. U Srednju Ameriku zaputila se sa 64 kilograma.

- Tamo sam gladovala čak 50 dana, a kada sam se vratila, nisam mogla jesti velike porcije i kile su počele nestajati. Jedem često, ali vrlo malo i samo kuhanu hranu poput piletine i riže - kaže Grdić. Iako je nekoć bila poznata po svojim oblinama i nikad se nije povodila za trendom mršavih manekenki, Aleksandri se ovaj 'kosturski' izgled sada jako sviđa.

Sviđa joj se mršavi 'look'

- Zadovoljna sam i ne namjeravam se udebljati. Sad kad se ugledam na televiziji sviđa mi ono što vidim - kaže manekenka. Osim što je promijenila prehranu, Grdić se odrekla i alkohola za koji je čula da jako deblja. Popije jedino čašicu vina na rođendanima i vjenčanjima.

- Kako sam se hranila na Kostariki, tako se hranim i sada. Osjećam se puno bolje i ne brinu me komentari da sam premršava - kaže bivša misica.

Njena prijateljica Melita tvrdi da Aleksandra nije neprestano na dijeti.

- Nedavno smo se najele pizza i kolača. Može Aleks jako dobro pojesti, ali srećom ništa joj se ne prima. Ja samo pogledam hranu i već dobijem kilu - tvrdi Melita. Aleksandra je trenutačno na odmoru u Parizu te će, kaže, pokušati odoljeti francuskim delicijama. Njena kolegica Kristina Lumbar smatra kako je Aleksandra ipak pretjerala.

- Puno je bolje izgledala dok je imala koju kilu više - rekla je Lumbar. 

Zabrinuti zbog premršavih modela, svjetski dizajneri počeli su zapošljavati djevojke s oblinama jer ne žele biti odgovorni za njihovo zdravlje. Ni hrvatski dizajneri ne vole raditi s premršavim modelima.

Idi na 24sata

Komentari 253

  • gepard78 23.03.2014.

    bjelo čuda radi!!!

  • med-i-cinarka 22.03.2014.

    Bože dragi, sa ovom ženskom nešto nije u redu...ili se drogira ili je dobro zapala u anoreksiju, a tako je bila zgodna, sad je pravi žgoljavi kostur. A ova Kristina je zgodnija nego ikad. Žena treba da ima obline a ne da muškarac bježi od nje jer ga žuljaju njene kosti.

  • ludom 22.03.2014.

    Katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare