Obavijesti

Show

Komentari 253

Mršava Aleks ne namjerava se udebljati, mislite da bi trebala?

Mršava Aleks ne namjerava se udebljati, mislite da bi trebala?
5

Nutricionistkinja Olja Martinić zabrinuta je za Aleksandru i misli da bi trebala posjetiti liječnika i izvaditi krv jer nije zdravo da na tu visinu ima toliko kilograma

VIDEO

Nekoć je obline ponosno pokazivala u Playboyu. Danas Aleksandra Grdić (33) ima samo 49 kilograma i ne pada joj na pamet udebljati se.

Manekenka je nakon povratka s Kostarike 2012., gdje je sudjelovala u reality showu 'Survivor', počela mršavjeti. U Srednju Ameriku zaputila se sa 64 kilograma.

- Tamo sam gladovala čak 50 dana, a kada sam se vratila, nisam mogla jesti velike porcije i kile su počele nestajati. Jedem često, ali vrlo malo i samo kuhanu hranu poput piletine i riže - kaže Grdić. Iako je nekoć bila poznata po svojim oblinama i nikad se nije povodila za trendom mršavih manekenki, Aleksandri se ovaj 'kosturski' izgled sada jako sviđa.

Sviđa joj se mršavi 'look'

- Zadovoljna sam i ne namjeravam se udebljati. Sad kad se ugledam na televiziji sviđa mi ono što vidim - kaže manekenka. Osim što je promijenila prehranu, Grdić se odrekla i alkohola za koji je čula da jako deblja. Popije jedino čašicu vina na rođendanima i vjenčanjima.

- Kako sam se hranila na Kostariki, tako se hranim i sada. Osjećam se puno bolje i ne brinu me komentari da sam premršava - kaže bivša misica.

Njena prijateljica Melita tvrdi da Aleksandra nije neprestano na dijeti.

- Nedavno smo se najele pizza i kolača. Može Aleks jako dobro pojesti, ali srećom ništa joj se ne prima. Ja samo pogledam hranu i već dobijem kilu - tvrdi Melita. Aleksandra je trenutačno na odmoru u Parizu te će, kaže, pokušati odoljeti francuskim delicijama. Njena kolegica Kristina Lumbar smatra kako je Aleksandra ipak pretjerala.

- Puno je bolje izgledala dok je imala koju kilu više - rekla je Lumbar. 

Zabrinuti zbog premršavih modela, svjetski dizajneri počeli su zapošljavati djevojke s oblinama jer ne žele biti odgovorni za njihovo zdravlje. Ni hrvatski dizajneri ne vole raditi s premršavim modelima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 253
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško