To je to što me zanima!

Mrtvi ne umiru: Bill Murray još će jednom postati opaki zombi

Nastavak filma 'Dobrodošli u zemlju zombija' dolazi nam naredne godine, bez Murrayja, naravno. No veliki glumac ipak će dobiti još jednom svoju priliku u još jednom filmu s neumrlima
Vidi originalni članak

U filmu 'Dobrodošli u zemlju zombija' Bill Murray odglumio je jednu od najboljih uloga svoje karijere. Također je to bila i jedna od najkraćih njegovih uloga, koja je trajala samo nekoliko minuta. U tom je filmu Murray glumio samog sebe, maskiranog u zombija. Na žalost, jedan od likova ga je zamijenio za pravog zombija, pa je glumac 'poginuo' nešto kasnije.

UNIŠTENJE JE TU Sveopći rat nam stiže: Dolazi nam još jedna verzija Godzille

Nastavak filma 'Dobrodošli u zemlju zombija' dolazi nam naredne godine, bez Murrayja, naravno. No veliki glumac ipak će dobiti još jednom svoju priliku u još jednom filmu s neumrlima. U pitanju je film odličnog indie redatelja Jima Jarmuscha, 'The Dead Don’t Die'.

Produkcija na filmu je otpočela, a radnja jo uvijek nije poznata. Znajući Jarmuschov smisao za humor, vrlo je vjerojatno da ćemo se u stvari smijati postapokalipsi, što i nije česta situacija s filmovima u kojima se pojavljuju hodajući leševi.

A kako Murray ne bi bio sam, pred kamerama će mu se pridružiti uistinu impresivna postava. U ostalim ulogama naći će se Adam Driver, Chloe Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi, kao i Selena Gomez. Takva glumačka ekipa svakako će zainteresirati svakog ljubitelja filmova.

DLAKAVI IZVANZEMALJAC Omiljeni lik osamdesetih: Alf se uskoro vraća na TV ekrane

Kako je film trenutačno tek u produkciji, datum dolaska nije objavljen, no čim bude moći ćete o tome čitati u našoj filmskoj rubrici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare