To je to što me zanima!

N. Dizdar obukla je kratku haljinicu i pokazala gaćice

Natali je odjenula kratku sivu haljinu, a seksepilni izgled upotpunila je crvenim donjim rubljem koje je pokazala nakon što je sjela u prvi red u MSU-u
Vidi originalni članak

Pjevačica Natali Dizdar (25) s Nenadom Korkutom (42) došla je na drugu večer Dove Fashion.hr-a. Sjedeći u prvom redu Natali je pokazala svoje crvene gaćice. Zbog prekratke haljine gaćice su joj se vidjele i nakon što je prekrižila noge. U jednom trenutku nesvjesno je uhvatila rub i podigla je te još više otkrila pogled na svoje donje rublje. Iako je imala najlonske čarape, one su bile toliko prozirne da crvene gaćice nije bilo moguće sakriti. Neki posjetitelji u četvrtak su se žalili da im je bilo hladno na revijama u Muzeju suvremene umjetnosti, no Natali se ipak odlučila razgolititi dok je Nenad Korkut na sebi osim majice, imao i jaknu.

MISICA IVANA ERGIĆ PONOVNO IMA OBLINE...
Navodno zbog ljubavnih problema s Marinom Cvitanom, koji je bio u zatvoru zbog dilanja droge, Ivana Ergić (23) drastično je smršavjela. Priča se da su opet zajedno. Bivša Miss Hrvatske vratila je obline.

'PRALJUDI' I HOKEJAŠI ŠETALI PISTOM, A IVANA POPOVIĆ DOVELA JE TAKSISTA
1. Natali Dizdar odjenula je kratku haljinu, iz koje su joj provirivale gaće. 2. Na reviju Dove Fashion.hr-a u zagrebačkome Muzeju suvremene umjetnosti došla je i dizajnerica Ivana Popović. Pratio ju je čovjek s brkovima, za kojeg je rekla da joj je samo pokazao gdje je ulaz. Šuška se da je to bio taksist koji ju je dovezao, a ona ga je uvela na reviju. 3. Crno-bijela kreacija Roberta Severa, 4. Sever je razgolitio modele. 5. “Praljudi” Ane Marije Ricov. 6. Reviju Dove Man nosili su hokejaši Medveščaka i bivši rukometaš Vlado Šola.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ja___zg 19.03.2010.

    meni ona nije nimal seksipilna.. ali kako kome....

  • opatijac123 19.03.2010.

    a tko kaže da je crveno rublje,ja mislim da je bijelo a imala je \"nezgodicu\"

  • Visca_Barca 19.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare