To je to što me zanima!

N. Svekler prijavila je Houdeka za pokušaj fizičkog nasrtaja

Kostimografkinja je pokušaj fizičkog nasrtaja prijavila produkciji koja je primila i očitovanje kojim se negira Natašina prijava. Čeka se odgovor Pravne službe HRT-a
Vidi originalni članak

Jacques Houdek (33) i Nataša Svekler (49) sukobili su se zbog hlača koje je pjevač trebao nositi u showu 'The Voice'. Houdek je kostimografkinji  prijetio otkazom. Nakon verbalnog sukoba uhvatio ju je za ruku, gurnuo u zid i prepriječio joj put. Ona ga je molila da je pusti, pa su ih morali razdvajati.

Svekler se isprva nije usudila žaliti na sukob jer se, kako je sama rekla, bojala za egzistenciju. Na HRT-u su tvrdili da ni nadređenima nije prijavila incident. Kostimografkinja je sada odlučila poduzeti nešto. Svekler je, naime, pokušaj fizičkog nasrtaja prijavila produkciji koja je primila i očitovanje kojim se negira Natašina prijava.

Priopćenje HRT-a o novom razvoju situacije prenosimo u cijelosti:

Produkcija HRT-a je već prošle subote izvijestila da će zatražiti očitovanja o navedenom događaju. Pristigla je prijava o pokušaju fizičkog nasrtaja te očitovanja koja tu prijavu negiraju. Stoga će Produkcija HRT-a o daljnjem postupanju zatražiti mišljenje Pravne službe HRT-a. O tomu mišljenju ćemo vas pravodobno izvijestiti, a do tada nećemo dodatno komentirati navedeni događaj. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • svejedobro 31.01.2015.

    Kad si gladan nisi svoj..

  • Michelangelo 31.01.2015.

    I tko je pobijedio u tom okršaju?Nije baš ni ona mrvica.....

  • Pametna ovca 31.01.2015.

    Šta je ogladnio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare