To je to što me zanima!

Na aukciji Jacksonova vrećica s infuzijom i proteza tate Joeja

Rođakinja Marsha je priznala da je vrećicu (otopinu s infuzijom) uzela iz Michaelove sobe nekoliko dana nakon što je 2009. preminuo. Tada je išla posjetiti njegova oca i pronašla ju je
Vidi originalni članak

Proteza tate Michaela Jacksona ovih je dana završila na aukciji, a početka cijena joj je oko 1600 kuna. Predmet američkog menadžera Josepha (Joeja) Waltera Jacksona stavili su na aukciju Michaelovi rođaci i Joejeva nećakinja Marsha Stewart, koja se brinula o njemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Šokantne optužbe protiv Jacksona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prodaju je oko 60 stvari uključujući i Joejevi kolekciju papuča, srebrna jakna i potpisane slike. 

- Nisam sigurna hoće li itko koristiti te stvari, ali ovo su rijetke stvari koje su bile dio povijesti kao što je Joejev osmijeh - kaže šef stručne službe za memorabilije i nastavlja: 

- Znamo da je to poznat osmijeh. To je najosobnija stvar koju možete imati. To je za nekoga tko misli da ima sve u svojoj kolekciji. 

Tim eksperata iz Las Vegasa koji su zaduženi za memorabilije se nada kako će zaraditi brdo novaca, pogotovo za vrećicu za infuziju koju je koristio Jackson i doktor Conrad Murray u lipnju 2009. Prodaju je za nešto više od 16 tisuća kuna. 

OTVORENO O SEKSUALNOSTI Jacksonova kći: 'Tata me zezao kad bih dugo gledala neku curu'

Marsha je priznala da ju je uzela iz Michaelove sobe nekoliko dana nakon što je 2009. preminuo. Tada je išla posjetiti njegova oca i pronašla ju je. Michaelov DNA je na njoj jer je kapnula krv koja mu se vadila zadnje dane njegova života kako bi se napravili nalazi na drogu. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • malenazd9 29.09.2020.

    Kao slucajno je na nju naisla...Uzas... :(

  • 29.09.2020.

    Bolesno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare