Show

Komentari 5

Jacksonova kći: 'Tata me zezao kad bih dugo gledala neku curu'

Jacksonova kći: 'Tata me zezao kad bih dugo gledala neku curu'

Dok je odrastala, bilo joj je teško shvatiti svoju seksualnost jer je na televiziji vidjela muškarce i žene zajedno, a ona je osjećala suprotno. Paris tvrdi da je njen otac vrlo brzo shvatio o čemu se radi

Kći kralja popa, glazbenika Michaela Jacksona, Paris Jackson (22) progovorila je o svojoj seksualnosti i otkrila da ju je zbog toga zadirkivao njen otac. Na Facebooku Watchu je objavila video 'Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn' i govorila o prijašnjim vezama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Šokantne optužbe protiv Jacksona u dokumentarcu

Iako se izjasnila da je gay, Paris je u vezi s Gabrielom Glennom i priznaje da nikad nije mislila da će završiti s muškarcem u vezi.

- Mislila sam da ću se udati s nekom curom, hodala sam s više cura nego muškaraca - istaknula je i nastavila: 

- Javnost zna samo za tri veze koje su potrajala i to su bile s muškarcima, ali ne znaju za većinu veza u kojima sam bila.

Ispričala je i kako je prije nego je započela s Gabrielom, hodala i s muškarcem koji je imao vaginu i tako objasnila da uopće nije bitno 'što imaš u hlačama'. 

Dok je odrastala, bilo joj je teško shvatiti svoju seksualnost jer je na televiziji vidjela uglavnom muškarce i žene zajedno, a ona je osjećala nešto suprotno. Paris tvrdi da je njen otac vrlo brzo shvatio o čemu se radi. 

- Mislim da je osjetio energiju i onda bi me, ako bih predugo gledala u djevojke u časopisima, zafrkavao na isti način kao i brata govoreći: 'Oh, našla si djevojku' - prisjeća se i priznaje da je bila sretna što je to shvatila od malih nogu. 

Njen otac preminuo je s 50 godina 2009. godine, zaradio je silno bogatstvo tijekom svoje karijere, a njegovi fanovi još se ne mogu pomiriti s činjenicom da ga nema. 

 

 

 

Najčitaniji članci