To je to što me zanima!

Na dan sprovoda princa Philipa, kraljica Elizabeta najdražim se fotografijama oprostila od muža

Na centralnoj fotografiji, navodno jednoj od Elizabetinih najdražih, par opušteno pozira na imanju u Škotskoj. Fotografija je nastala 2003. godine tijekom obiteljskih ljetnih praznika
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. oprostit će se u subotu od tijela princa Philipa nešto prije nego što njegov lijes napusti dvorac Windsor, a gubitak supruga s kojim je u braku provela 73 godine očekivano joj je teško pao. Ipak, ovog je tjedna, smatraju komunikolozi, bila 'oličenje dostojanstva', a iskustvo joj nalaže da na poziciji na kojoj je ne smije pokazati slabost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Buckinghamska palača uoči sprovoda je podijelila nekoliko dirljivih, dosad neviđenih fotografija kraljice sa svojim suprugom, koji je preminuo prošlog tjedna u 99. godini.

POVIJESNI RARITET Elizabeta II. je najdugovječnija britanska vladarica, a u jednom trenu imali su tri živuće kraljice

Na centralnoj fotografiji, navodno jednoj od Elizabetinih najdražih, par pozira na jednom od njihovih tzv. 'sretnih mjesta' - brdima Coyles of Muick, u Škotskoj.

Tijekom svoje dugovječne vladavine i braka tamo su često uživali u šetnji i izletima, a fotografiju je snimila njihova snaha, grofica Sophie od Wessexa 2003. godine tijekom obiteljskih ljetnih praznika. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Popy_1 17.04.2021.

    Ovaj charles ruzan otkad se rodija😂

  • sircus 17.04.2021.

    živjeli ko bubrezi u loju..a jedan otkazao...od čega ste osijedili da mi je znati

  • tico123 17.04.2021.

    baš me briga za kraljice i prinčeve a posebno engleze koji su krivi za pogibiju mnogih hrvata

Komentiraj...
Vidi sve komentare