Show

Komentari 27

Na dan sprovoda princa Philipa, kraljica Elizabeta najdražim se fotografijama oprostila od muža

Na dan sprovoda princa Philipa, kraljica Elizabeta najdražim se fotografijama oprostila od muža

Na centralnoj fotografiji, navodno jednoj od Elizabetinih najdražih, par opušteno pozira na imanju u Škotskoj. Fotografija je nastala 2003. godine tijekom obiteljskih ljetnih praznika

Kraljica Elizabeta II. oprostit će se u subotu od tijela princa Philipa nešto prije nego što njegov lijes napusti dvorac Windsor, a gubitak supruga s kojim je u braku provela 73 godine očekivano joj je teško pao. Ipak, ovog je tjedna, smatraju komunikolozi, bila 'oličenje dostojanstva', a iskustvo joj nalaže da na poziciji na kojoj je ne smije pokazati slabost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Buckinghamska palača uoči sprovoda je podijelila nekoliko dirljivih, dosad neviđenih fotografija kraljice sa svojim suprugom, koji je preminuo prošlog tjedna u 99. godini.

Na centralnoj fotografiji, navodno jednoj od Elizabetinih najdražih, par pozira na jednom od njihovih tzv. 'sretnih mjesta' - brdima Coyles of Muick, u Škotskoj.

Tijekom svoje dugovječne vladavine i braka tamo su često uživali u šetnji i izletima, a fotografiju je snimila njihova snaha, grofica Sophie od Wessexa 2003. godine tijekom obiteljskih ljetnih praznika. 

Najčitaniji članci