To je to što me zanima!

Na Eurosong šaljemo čupače ograničenih mozgova. Ta vijest je za ovu zemlju fantastična

Doru ne gledaju oni koji su tu večer u Zagrebu slušali Acu Pejovića. A oni koji znaju ponešto o Eurosongu, znaju i koliko je važno u Liverpool poslati ovako principijelne provokatore. Ma što god Europa mislila o njima!
Vidi originalni članak

Eurosong je oduvijek bio mnogo više od pukog glazbenog festivala. To je najgledaniji i najdugovječniji televizijski format na svijetu, to je posljednji netaknuti i autentični artefakt linearne televizije, mjesto na kojem desetljećima europske zemlje demonstriraju svoje kulturne, političke, ekonomske i diplomatske potencijale. Istina je da je lista uvreda koje su upućivane tom natjecanju podugačka. Slavni francuski ministar kulture i socijalist Jack Lang je 1982. Evroviziju nazvao spomenikom budalaštini, ali taj spomenik stoji prilično čvrsto i danas, čak i kad se pozicija televizije u okruženju novih medija znatno promijenila.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.02.2023.

    Pa ako se sjetimo nekih prijašnjih pobjednika npr Conchita i Lordi (pjesma Hard rock halljujah) onda se Let 3 savršeno uklapa i pretendira na samu pobjedu. Spot ne znam kakav je ali slika govori 1000 riči :)

  • Emilio.Kokić 12.02.2023.

    Kulturna europa voli izopačenost svakakve vrste, baš zato sa Letom napokon imamo šanse ne završiti tradicionalno među zadnjih 5

  • michelangelo_simoni 12.02.2023.

    nakon one ćinkite sve je normalnije od toga ugl. ljestvica je postavljena visoko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare