To je to što me zanima!

Na filmskom setu Suri Cruise šefuje, poludi ako je ne slušaju

Ispočetka je svima bilo simpatično što je hodala po setu i ušutkavala ih. Sad je to preraslo u zapovijedanje koje, ukoliko se ne posluša, završi loše po članove ekipe
Vidi originalni članak

Katie Holmes (31) svojoj četverogodišnjoj kćerkici nikad ne govori 'ne' tako da djevojčica uvijek dobije sve što zaželi. 

- Razmažena je i sve što traži mora i dobiti. U suprotnom vrišti kao da je poludjela- rekao je jedan od članova ekipe sa seta filma 'Jack & Jill' koji Katie trenutačno snima.

Ispočetka je svima bilo simpatično što je Suri hodala po setu i ušutkavala ih. Sad je to preraslo u zapovijedanje koje, ukoliko se ne posluša, ne završi dobro po članove filmske ekipe. Uz to što ih ušutkava, Suri navodno traži da joj donose kekse i sokove, a Katie je ni jednom nije ukorila pa se isto ne usude učiniti ni ljudi koje djevojčica 'terorizira'. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • anajrim 28.11.2010.

    ma molim te???!!!dala bi joj 2-3 preko guzice da sam joj mama..mada djevojčica nije ništa kriva što ima debile od roditelja..Baš bih trpjela da mi neko "govno" malo skače po glavi!!

  • Sanjat 25.11.2010.

    Slažem se s komarcom1,a Vas bi djbeba željela zamoliti da se ne ljutite na način na koji jeste. Neznam zašto bi netko volio da je njegovo djete odgojeno nekarakterno ? Ja ne bih. To što spominjete novce,materijalno bogatstvo, svjetsko poznanstvo....pa zar Vi mislite da je to sve na svijetu? Zar Vi mislite da su to ljudske vrijednosti,a ne karakter čovjeka? Ako jeste onda ste stvarno razočarali. Roditelji takve djece nisu pomogli svojoj djeci nego upravo suprotno. Šat bi i kako mala Suri živjela kojim slučajem da ne daj Bože ostane bez roditelja ? Da li bi joj tada pomogao i bio na ponos taj njezin sadašnji odgoj ? A i Vi vjerojatno kad sretnete neko neotesano dijete pa Vam na prvu odgovori ili počne zapovjedati pošaljete ga tko zna gdje i opsujete ,a ovdje nam pričate druge priče. Ako je materijalno bogatstvo najvažnije u životu,a ne nužnost za bolje čovjekovo življenje onda nemamo s Vama šta razgovarati.

  • komarac11 25.11.2010.

    Kaj opće ona radi na setu???? Iskreno ja nebi voljela da neka klinka šeta po mom uredu dok radim i da me ometa il da joj moram udovoljavat!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare