To je to što me zanima!

Na Hauserov šarm pala je čak i Miss Universe Ivana Mišura

S NJIM JOJ NIJE DOSADNO Atraktivna brineta kaže kako između nje i člana 2Cellosa postoji nevjerojatna kemija. Svaki put kada dođe u Zagreb, druže se
Vidi originalni članak

Povezala nas je ljubav prema glazbi. Svaki put kada dođe u Zagreb, družimo se. Zabavan je i duhovit. S njim nikad nije dosadno. Najviše mi se sviđa što je iskren i njegovo mišljenje uvijek ću uvažiti, hvali Ivana Mišura (24) Stjepana Hausera (28). Aktualna Miss Universe Hrvatske člana 2Cellosa upoznala je ljetos. Ivana nije negirala šuškanja da su u vezi, a otvoreno kaže kako među njima definitivno ima simpatije i kemije. Atraktivna brineta već se sprema za svjetski izbor u Miamiju.

- Nadam se da ću iskočiti iz mase i da će me zamijetiti. Pojačala sam treninge u teretani. Ako Stjepan bude tamo, trema će me pojesti - smije se misica. Na izboru 5. siječnja Ivana će nositi bijelu haljinu hrvatskoga kreatora. Najvažnije joj je imati potporu obitelji i prijatelja.

- Svi oko mene uvjereni su da ću dobro predstaviti Hrvatsku, pa ću dati sve od sebe kako ih ne bih razočarala - kaže Mišura.

Hauser se veseli ponudi da, dopuste li mu to obveze, bira njezinu nasljednicu na hrvatskom izboru u travnju sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • MiroZG 18.12.2014.

    A daaaa... price su to, a kako ce objasnit onda decka onog skojim je videna, mozda se i on druzi samo kad je tu ... LP

  • Kattt 14.12.2014.

    Lijep par.

  • Galeb i ja 13.12.2014.

    Da je bila na svima slikama obucena sigurno nebi bila na 24sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare