To je to što me zanima!

Na koncertu Ace Lukasa u Splitu pala je i prosidba: 'Rekla je da!'

Na splitskim Gripama su obožavatelji Ace Lukasa mogli u subotu premijerno pogledati film 'Pokidan', a zatim i poslušati njegov koncert. Jedan par se i zaručio
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Aca Lukas održao je koncert na splitskim Gripama u subotu navečer. Prije koncerta bila je i premijera filma 'Pokidan' koji je snimljen prema njegovom životu, a za koji srpski mediji navode kako će nadmašiti i uspjeh filma 'Toma'. 

Kako navodi Dalmacija danas, Gripe nisu bile popunjene do zadnjeg mjesta, unatoč najavama organizatora, no većina obožavatelja je uživala u koncertu. 

Na koncertu je 'pala' i prosidba, pa je tako jednom sretniku njegova Ines rekla 'da'! 

U nedjelju je na koncert Lukasa reagirao ogranak Domovinskog pokreta koji je poručio kako se 'koncert najavljivao kao spektakl, a bio je debakl' te su poručili da ni 'unatoč besplatnim kartama', Gripe nisu bile popunjene. 

IMAO KONCERT NA GRIPAMA Domovinski pokret oštro o Aci Lukasu u Splitu: 'To je debakl, ni besplatne karte nisu pomogle'

- Splitska mladost jednostavno ne želi u svom gradu čovjeka koji je pjevao srbijanskim ratnim koljačima i ubojicama djece iz Vukovara. Splitska mladost ne želi da im se u hramu športa promoviraju likovi koji otvoreno reklamiraju ovisnički život - stoji, među ostalim, u priopćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO: TAJČI NIJE POGODILA HIT DINE DVORNIKA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_443382 06.11.2023.

    Kad nemaš drugog posla nego kritiziraš muziku koju netko sluša.Zgubidani.

  • 05.11.2023.

    Sramotno! Obrišite opet.

  • alfa romeo stelvio 05.11.2023.

    pustoš

Komentiraj...
Vidi sve komentare