To je to što me zanima!

Na otvorenje sezone u Revelinu stiže velika pjevačka zvijezda

Prvu će večer dubrovački klub, uz besplatan ulaz za domaće goste, proslaviti napredak na DJ Mag-ovoj listi sto najboljih klubova na svijetu, uz njemačkog DJ Seiza i plesno akrobatski show Galaxy
Vidi originalni članak

Spektakularno se otvorenje ljetne sezone u dubrovačkom Culture clubu Revelin priprema za petak i subotu, 3. i 4. lipnja.  Prvu će večer dubrovački klub, uz besplatan ulaz za domaće goste, proslaviti napredak na DJ Mag-ovoj listi sto najboljih klubova na svijetu, uz njemačkog DJ Seiza i plesno akrobatski show Galaxy.

Drugu večer će, svi koji uspiju osigurati mjesto u klubu, prvi puta u ovom dijelu svijeta vidjeti spektakularan plesno-akrobatski show talijanskog brenda Visionair, 'A-LIENS UNDERLINE'. U Dubrovnik u ovim trenucima stiže 15 vrhunskih plesačica i plesača, DJ Keller i svjetski poznata pjevačica Ellys Leon. Uoči dolaska, skrivajući scenarij subotnjeg showa, samo su kratko poručili: 'Nismo li zapravo svi vanzemaljci?'.

Dovoljno je reći da s izvođačima u Dubrovnik stiže i mala vojska šminkera, scenografa i kostimografa, te da su kostimi, koji će se mijenjati iz nastupa u nastup, rad milanskih dizajnera. U istom su sastavu nastupili u najprestižnijim klubovima u Monte Carlu i Dubaiju, pa je jasno da je dubrovački CC Revelin i ovim showom, koji će se tijekom ljeta održavati subotama, opet stao uz bok svjetskim klubovima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare