To je to što me zanima!

Imala je što pokazati: Beyoncé nosila haljinu do pola stražnjice

Svjetskoj divi je ovo deveta koncertna turneja, a velike europske gradove obilazit će do kraja lipnja. Ulaznice za prvi koncert planule su u samo nekoliko minuta
Vidi originalni članak

Još početkom 2023. godine, Beyoncé (41) je najavila svoju 'Renaissance' turneju, a brojni obožavatelji pohrlili su po karte za ovaj glazbeno-scenski spektakl. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dugo iščekivana turneja službeno je počela u srijedu u Stockholmu. Sudeći po videozapisima koji kruže društvenim mrežama, prvi koncert je nadmašio sva očekivanja, a modne kombinacije svjetske dive ostavile su obožavatelje bez daha.

Beyoncé je tijekom nastupa promijenila nekoliko outfita, a onaj najupečatljiviji bila je šarena haljina koja je više otkrila nego pokrila. Haljina s dugačkim rukavima sezala joj je do pola stražnjice.

 

LUDNICA U LIVERPOOLU ŠČretnoooo! U donjem rublju po finale: Zigman nam je pravio kostime u pauzama od Beyonce

Pjevačica je na nogama nosila šarene metalik čizme na petu te je uz sve to iskombinirala mrežaste čarape.

Inače, metalni konj imena Reneigh postao je simbol promo materijala novog albuma, a dio koncertnog spektakla bile su robotske ruke koje plešu te su haljine mijenjale boju UV svjetlom. Isto tako, na videoekranu mogli su se vidjeti vizuali koji prikazuju ljude kako plešu u klubovima, čime se slavi gay i trans zajednica i uspomena na njezinog ujaka Johnnyja

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cirenac 11.05.2023.

    Ništa novo sve je to već ihs puta viženoč.

  • mars7 11.05.2023.

    beyonce super izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare