To je to što me zanima!

Na svadbi su nosili starke, a torta im je bila u obliku pijetla

Vjenčanje bivših 'farmera' Jelene Bosančić i Josipa Ivančića snimale su kamere InMagazina. Jelena je imala dvije vjenčanice dok su oboje na nogama imali starke
Vidi originalni članak

Nakon Ivane Paris i Dina Bubičića još jedan par koji se upoznao u showu Farma izrekao je sudbonosno 'da'.

Vjenčanje splitske manekenke Jelene Bosančić (27) i folk pjevača Josipa Ivančića (33)  pred 350 uzvanika u Tomislavgradu snimale su kamere 'In Magazina'.

Mladenka je zabljesnula u dvije vjenčanice od Swarovski kristala, a na nogama je, baš kao i Josip, nosila bijele starke. Za prvi ples mladenci su odabrali Oliverovu pjesmu 'Boginja', a s obzirom da je njihova ljubav započela u 'Farmi' odlučili su se za svadbenu tortu u obliku pijetla s logom 'Farme'. Mladencima je zapjevao i Elio Pisak, a iako su ih trebali obradovati i Neda Ukraden te Siniša Vuco zbog snijega nisu uspjeli doći do Hercegovine. Osim mladoženje mikrofona se primila i mladenka te otpjevala jednu pjesmu u čast svog voljenog kluba Hajduka. Supružnici će živjeti u Buškom Blatu u Bosni i Hercegovini u luksuznom potkrovlju od 140 kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • baldrick_1 21.12.2011.

    Antipatični oboje! Naročito on.

  • Veki-Zagreb 21.12.2011.

    tko su ovi?!

  • beebee 21.12.2011.

    članak preletjela letimićno....svadbe me baš ne pale...ali mi se jako svidjelo ovo sa starkama, a može proći i ovo sa pijetlom, njima to nešto znaći.....podržavam individualnost svakog ljudskog bića...zašto bi sve moralo biti po nekoj špranci i šabloni?! ili bi svi trebali imati identične svadbe jer se to "mora". svaka čast, njihova je, neka im je sa srećom i neka budu što jesu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare