To je to što me zanima!

Na zagrebačkom Dolcu osvanuo natpis 'Je*ala vas proceduralna greška' kao podrška Severini

Odluka Vrhovnog suda je izazvala brojne rasprave, a o temi skrbništva nad Severininim djetetom se oglasio i Radovan Dobronić, šef Vrhovnog suda. Njegove izjave naišle su na žestoku kritiku
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Dolcu osvanuo je rozi plakat s natpisom 'Je*ala vas proceduralna greška'. Plakat je izvješen na balkonu prostorija Ženskih studija. 

Radi se o plakatu kojim se izražava podrška pjevačici Severini zbog odluke Vrhovnog suda o skrbništvu nad njenim sinom, ali i zbog komentara Radovana Dobronića, šefa Vrhovnog suda na tu odluku. 

EMOTIVAN TRENUTAK Ovaj Severinin video je od sinoć pogledan 2,5 milijuna puta: 'Što me nije ubilo, neće me ni ubiti'

Među ostalim je Dobronić poručio i: 'Samo se ona ne može tu shvaćati malom i nemoćnom ženicom. Ona je vjerojatno najmoćnija u Hrvatskoj, i zato što je jako popularna i zato što je imućna'. 

O UTJECAJU I POSLJEDICAMA Stručnjaci za 24sata o bitkama za skrbništvo: 'Ovaj slučaj treba biti motiv za promjenu sustava'

Ujedno je plakat bio i najava za konferenciju za medije ženskih organizacija i inicijativa o 'problemu institucionalnog nasilja koje se vrši nad ženama i djecom kroz dugotrajne postupke dodjele skrbništva i o problemu mizoginije u hrvatskim institucijama'. 

Idi na 24sata