To je to što me zanima!

Nadia: 'Žena treba biti ribetina. Slatke domaćice zovu ku*vama'

Nakon sudjelovanja u showu 'Brak na prvu' Nadia je neko vrijeme 'pobjegla' s društvenih mreža. Potom se vratila pa redovito objavljuje citate i poruke
Vidi originalni članak

Nadiju Amić (29) iz Zagreba javnost je upoznala prilikom sudjelovanja u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Stručnjaci su je spojili s Lukom Budakom (29).

Iako su na dan finalne odluke rekli kako žele pokušati izvan showa, nije im uspjelo zbog različitog načina života kojeg vode. Luka je naposljetku pronašao sreću sa stručnjakinjom iz showa i spisateljicom Ingrid Divković (35), a Nadia im je poželjela svu sreću i rekla kako su dobar par.

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz showa 'Brak na prvu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkako se show završio Nadia nije otkrila je li se u njezinom životu pojavio novi muškarac. Na Instagramu redovito objavljuje fotografije sa sinom kojeg je na snimanjima često spominjala.

Podijelila je i nekoliko fotografija s ljetovanja. U društvu sina bila je na moru i na bazenima. A posljednjom objavom pokrenula je lavinu komentara. 'Opalila' je 'selfie' i uz to objasnila kakva bi svaka žena trebala biti. 

- Od žena preferiram ribetine. One kur*evite i bahate koje na sebi nose stotinu muških želja, a u sebi želju za jednim. One slatke domaćice zovu ku*vama, a slatke glupačice 'lujkama'. One koje su mangupi, majke, sestre, ratnice i lavice. Koje ruše predrasude i pobjeđuju prvenstveno sebe. Od žena volim one koje je teško voljeti - napisala je Nadia. 

Njezine pratiteljice na društvenoj mreži složile su se s napisanim.

- Uglavnom se muški rod takvih žena plaši. Mi smo veće muško nego općenito muški rod. Oni su se samo roditi kao muškarci. Ali bitno je kako živiš, boriš se i uza sve to čvrsto i sigurno koračaš kroz život. Bez pokazivanja straha, samo jako, hrabro, samo naprijed, pozitivno. Živjele jake žene! - komentar je kojim je jedna od pratiteljica podržala Nadiju..

POŽELJELA IM SREĆU Nadia: 'Ingrid i Luka su dobar par, drago mi je da su se našli'

Nakon emitiranja showa Amić je na neko vrijeme 'pobjegla' s društvenih mreža, ali se sada vratila. 

- Da, vratila sam se. I da, dobro sam. Uživam uz svoj mali dio svemira. Voli vas vaša Nadia - napisala je svojedobno.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • monterizzo 03.11.2022.

    Ma šta ti govoriš ženo draga. Želiš imati vokabular akademskog građanina ali ne može to. Drži se svog ranga i biti ćeš simpatičnija.

  • LUIGI1989 04.09.2020.

    otkad se pocela druzit s onom Lidijom postala je sve luda

  • šimun prvi 17.08.2020.

    Nisu joj svi kod kuće, budi blago rečeno, da se dotična ne uvrijedi🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare