Obavijesti

Show

Komentari 85

Nadia: 'Žena treba biti ribetina. Slatke domaćice zovu ku*vama'

Nadia: 'Žena treba biti ribetina. Slatke domaćice zovu ku*vama'
7

Nakon sudjelovanja u showu 'Brak na prvu' Nadia je neko vrijeme 'pobjegla' s društvenih mreža. Potom se vratila pa redovito objavljuje citate i poruke

VIDEO

Nadiju Amić (29) iz Zagreba javnost je upoznala prilikom sudjelovanja u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Stručnjaci su je spojili s Lukom Budakom (29).

Iako su na dan finalne odluke rekli kako žele pokušati izvan showa, nije im uspjelo zbog različitog načina života kojeg vode. Luka je naposljetku pronašao sreću sa stručnjakinjom iz showa i spisateljicom Ingrid Divković (35), a Nadia im je poželjela svu sreću i rekla kako su dobar par.

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz showa 'Brak na prvu'

Pokretanje videa...

01:12

Otkako se show završio Nadia nije otkrila je li se u njezinom životu pojavio novi muškarac. Na Instagramu redovito objavljuje fotografije sa sinom kojeg je na snimanjima često spominjala.

Podijelila je i nekoliko fotografija s ljetovanja. U društvu sina bila je na moru i na bazenima. A posljednjom objavom pokrenula je lavinu komentara. 'Opalila' je 'selfie' i uz to objasnila kakva bi svaka žena trebala biti. 

- Od žena preferiram ribetine. One kur*evite i bahate koje na sebi nose stotinu muških želja, a u sebi želju za jednim. One slatke domaćice zovu ku*vama, a slatke glupačice 'lujkama'. One koje su mangupi, majke, sestre, ratnice i lavice. Koje ruše predrasude i pobjeđuju prvenstveno sebe. Od žena volim one koje je teško voljeti - napisala je Nadia. 

Njezine pratiteljice na društvenoj mreži složile su se s napisanim.

- Uglavnom se muški rod takvih žena plaši. Mi smo veće muško nego općenito muški rod. Oni su se samo roditi kao muškarci. Ali bitno je kako živiš, boriš se i uza sve to čvrsto i sigurno koračaš kroz život. Bez pokazivanja straha, samo jako, hrabro, samo naprijed, pozitivno. Živjele jake žene! - komentar je kojim je jedna od pratiteljica podržala Nadiju..

Nadia: 'Ingrid i Luka su dobar par, drago mi je da su se našli'
Nadia: 'Ingrid i Luka su dobar par, drago mi je da su se našli'

Nakon emitiranja showa Amić je na neko vrijeme 'pobjegla' s društvenih mreža, ali se sada vratila. 

- Da, vratila sam se. I da, dobro sam. Uživam uz svoj mali dio svemira. Voli vas vaša Nadia - napisala je svojedobno.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu